5 نکته طلایی درباره تست زنی

5 نکته طلایی درباره تست زنی

ناگفته هایی درباره تست زنی در ازمون

عده کثیری از جمعیت داوطلبان کنکوری سوالاتی از این قبیل دارند. که با توجه به تلاش زیاد و مطالعه باز هم تراز خوبی کسب نمی کنند. جواب تمام این سوالات را میخواهم در این مقاله به شما عزیزان بدهم. همچنین می خواهیم، تمام جوانب این موضوع را در نظر بگیریم. که چرا با وجود ساعت مطالعه بالا و تلاش مکرر باز هم داوطلبان تراز خوبی کسب نمی کنند؟!

برنامه ریزی منظم

موضوع اول که به بررسی آن می پردازیم. بحث برنامه ریزی می باشد. یکی از دلایلی که باعث پیشرف دانش آموزان نمی شود. و همچنین با وجود تلاش زیاد باعث سردرگمی و افت پیشرفت می شود. بحث برنامه ریزی اشتباه است. باید به اصول برنامه ریزی درست مسلط باشید. تا بتوانید برنامه ریزی درستی داشته باشید. برنامه ریزی درست دارای یکسری قواعد و قانون می باشد. که مهم ترین آن توجه به توانایی خودتان است. یعنی اگر در ابتدای راه هستید. و تازه شروع به مطالعه کردید. باید برنامه ریزی خود را از ساعت کم شروع کنید. و اهسته به ساعت خود اضافه کنید.

باید بین دروس تخصصی و عمومی و مطالعه تشریحی و تست زنی تعادل برقرار باشد. پس اگر شما به این موضوع اهمیتی ندهید. که میان تست و تشریح تعادل برقرار کنید. یک پای مطالعاتی شما می لنگد. چه داوطلبانی که خیال می کنند. تنها با تست زنی توانند موفق شوند. چه داوطلبانی که به تست زنی اهمیتی کمی می دهند. دارای برنامه ریزی اشتباهی هستند. و همین نکته باعث می شود. در ازمون ها و شرایط درسی پیشرفتی دیده نشود.

برنامه ریزی اصولی

سعی کنید. برای برنامه ریزی اصولی و دقیق با یک مشاور تحصیلی مشورت کنید. یا حتما از یک مشاور کنکور در طول کسیر خود بهره مند شوید. برای برنامه ریزی اصولی و پیگیری می توانید از استاد موسوی و تیم مشاوره موسسه پزشکی در ارتباط باشید.

مورد مهم دیگر در برنامه ریزی توجه به بازه های مروری می باشد. که باید توجه ویژه ای نسبت به این موضوع داشته باشید. نکته دیگر شرکت در ازمون ازمایشی و تجربه کردن شرایط کنکور جهت مدیریت ازمون درست می باشد. نکاتی که به آن اشاره شد. تنها مواردی از یک برنامه ریزی درست و اصولی می باشد. که اگر می خواهید یک برنامه ریزی موفق داشته باشید. باید آن ها را در برنامه ریزی خود پیاده کنید.

اما تعداد زیادی از داوطلبان با اینکه در کنکور های آزمایشی شرکت می کنند. اما از ترازشان راضی نیستند. این مورد می تواند بعد ار برنامه ریزی شما به نکات تست زنی شما مربوط باشد که در ادامه به آن میپردازیم.

نکاتی درباره تست زنی قبل از آزمون

اگر با تلاش زیاد باز هم ترازتان پایین است. شما فقط روش درست تست زدن رو بلد نیستید!! تا انتهای این مقاله همراه ما باش. تا بهت بگیم. چه نکاتی رو قبل، حین و پس از آزمون زدن باید رعایت کنید.

برای اطلاعات بیشتر درباره مشاور کنکور تجربی به این صفحه راجعه کنید.

نکات تست زنی قبل و بعد ازمون:

1⃣ حتما پس از زدن تست های آموزشی، یک تایمی را به تست زمان دار اختصاص دهید. و روی تست‌ها بصورت سرعتی کار کنید. اینجوری قدرت مدیریت ازمون را بالا میبرید. تا سر جلسه آزمون زمان کم نیارید.

2⃣ سعی کنید به صورت پوششی تست بزنید. یعنی اگر مبحثی رو خوندین که تعداد تستاش زیاد بود. تست ها رو ضریب دار و از کل اون مجموعه کار کنید. اینطوری هیچ تیپ تستی رو از دست نمی دهید. و با سوالات از درجه سختی مختلف آشنا میشوید.

3⃣ همیشه یادتون بمونه که تحلیل و بررسی سوالات حل شده و زدن دوباره تست های غلط و نزده. از حل تست جدید مهم تره و تا زمانی که کاملا به روش حل یک تست مسلط نشدید سراغ تست جدید نروید.

4⃣ حتما نکات جدید و مهمی رو که توی آزمون‌ها بهشون برمی‌خورید رو حاشیه کتابتون یادداشت کنید. حاشیه نویسی ها بهترین منابع در دوران جمع بندی حساب میشوند.

5⃣ پاسخ تشریحی سوالات نزده و غلط آزمون ها را بخوانید. و سعی کنید. از ابتدا اون تست رو دوباره خودتون حل کنید.

نکات تست زنی حین آزمون:

1⃣ سوال رو کامل بخونید، حتی اگه وسط خوندن سوال تونستید جواب رو حدس بزنید. باز تا آخر سوال رو بخونید، گاهی وقتا طراح توی آخرین جمله، هدف سوال رو تغییر میده. تا تله خودشو اعمال کرده باشه.

2⃣ کلمات کلیدی رو جدا کنید. ( است، نیست، درست است، نادرست نیست، دارد، ندارد، می‌باشد، نمی باشد. ) بعضی وقتا حین خوندن گزینه ها یادمون میره هدف اصلی سوال چی بوده. اینکار بهت کمک می‌کنه حواست پرت نشه.

3⃣ همه گزینه های یک سوال رو بخونید. و به همون میزان دقتی رو که برای گزینه ۱ میذارید. برای بقیه گزینه ها هم خرج کنید. حتی اگه مطمئن بودید. گزینه ۱ جوابه ، باز هم گزینه های ۲ و ۳ و ۴ رو بخونید بعضی مواقع هدف طراح کاملترین گزینس و اینجاست که میفتید توی تله.

4⃣ وقتی سراغ یه تست جدید رفتید ذهنتون رو درگیر تست قبلی نکنید. و به تست بعدی هم ناخنک نزنید همه ذهنتونو در اون لحظه بذارید روی سوالی که دارید حل میکنید.

5⃣ در دروس حل‌کردنی که جواب عدده، وقتی سوال رو خوندید به گزینه ها یه نگاه سریع بندازید. اینطوری متوجه میشید سوال ازتون چی میخواد. این روش مخصوصا توی مسائل شیمی یا جواب های اعشاری بهتون کمک میکنه.

جهت انتخاب رشته کنکور به این صفحه رجوع کنید.

قطعا نمی توان به تمام نکات درباره تست زدن و برنامه ریزی و تمام اصول تست زنی در یک مقاله اشاره کرد. بنابراین توصیه یک مشاور کنکور به شما عزیزان به همراه داشتن مشاور تحصیلی پیگیر و دلسوز در کنار خود است. برای اطلاعات بیشتر درباره آزمون و کنکور می توانید مستقیما با استاد موسوی و تیم مشاوره موسسه کنکور پزشکی در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *