7راهکار طلایی برای بی انگیزگی دوران کنکور

7راهکار طلایی برای بی انگیزگی دوران کنکور

با خستگی و نا امیدی دوران کنکور چیکار کنیم؟

داشتن ثبات قدم در راه رسیدن به اهداف اولین درس موفقیت است. یکی از مواردی که باعث بی انگیزگی می شود. تحمل استرس و اضطراب شدید میباشد. سال کنکور سال پر استرس برای تمام داوطلبین کنکور به شمار می آید. که برای رفع آن باید به دنبال راهکار باشید. اما باید بدانید، که تنها نیستید. و تمامی داوطلبین در سال کنکور دچار ناامیدی ناشی از اضطراب و استرس می شوند. شما عزیزان میتوانید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. تا راهکارهایی جهت رفع احساس خستگی و ناامیدی به شما ارائه دهیم.

اما در ابتدا راهکارهایی به شما پیشنهاد می کنیم. که از احساسات ناامیدی و بی انگیزگی دوران کنکور جلوگیری کند. و بعد سراغ نکاتی می رویم. که در زمان ناامیدی و خستگی ناشی از فشار کنکور باید رعایت کنید.

برای انتخاب رشته کنکور تجربی کلیک کنید.

یادگیری از اشتباهات

اگر میخواهید ثبات زیادی در مسیر کنکور خود داشته باشید. اولین مرحله این است. که درس هایی را از اشتباهات گذشته یاد بگیرید. و برای آن برنامه ریزی کرده. و خودتان را آماده کنید. سعی کنید. الگو برداری کنید. و به عنوان مسیر مثبت در آینده آن ها را به کار بیندازید.

برنامه ریزی و تعهد

نداشتن برنامه ریزی درست و تعهد در آن، می تواند شما را دچار یأس و ناامیدی می کند. چون هیچ کدام از کارهایتان با نظم انجام می شود. اما افرادی که با داشتن برنامه ریزی دچار ناامیدی می شوند. افرادی هستند. که تعهد به برنامه خود ندارد. افرادی که با توجه به داشتن برنامه ریزی به آن تعهد ندارند. و با کوچکترین حس ناامیدی از اهداف خود دست می کشد. اگر جزوه این دسته از افراد هستید. باید به شما بگویم که:

فردی می تواند موفق باشد. چه روزهای سخت و ناامیدی روزهای بی حوصلگی نسبت به اهدافش تعهد و غیرت خرج کند. و برای رسیدن به اهدافش بجنگد

روابط مخرب و منفی را پایان دهید.

بعضی از روابط مخرب و آسیب زا هستند. برای همین حتما باید آن ها را ترک کنید. و در سریع ترین زمان ممکن هم این کار را انجام دهید. شاید دوری از افرادی که مدتها با آنها بوده اید. سخت باشد. اما این سختی آغاز رسیدن به راه مثبت موفقیت هاست. در مسیر اهداف شما کسانی هستند. که بنا به دلایلی ممکن است. شما را دلسرد کنند. این روابط خودش باعث بی انگیزگی و نا امیدی میشود. که با دور نگه داشتن این گونه افراد نسبت به خود می توانید جلوی بوجود امدن این احساسات را بگیرید.

اما باز هم با رعایت مواردی که گفته شد. عده ای از داوطلبان دچار یاس و نا امیدی می شوند. که در ادامه نکاتی را به شما آموزش می دهیم. که با رعایت کردن آن ها می توانید، این احساسات را تقریبا از خود دور کنید.

روز های نزدیک به کنکور..

روزهای پایانی و نزدیک به کنکور است. که بین دانش آموزانی که قلب من پای اهدافشان ایستادند. و دانش آموزانی که ثابت قدم نیستند. اختلاف ایجاد می کند. چون دقیقا در اول راه همه داوطلبان دچار انرژی بالا هستند. و خوب پیش می رود. دقیقا در همین روزها که دچار احساسی مانند؛ ناامیدی شده اید، نباید اجازه دهید. که این حس در شما رخنه کند. و عملکرد شما را ضعیف کند. تفاوت میان کسانی که به اهدافشان میرسند. و کسانی که در این راه شکست میخورند. داشتن ثبات قدم در لحظات خستگی و ناامیدی است.

شما که این مسیر طولانی را گام به گام طی کرده اید. به خاطر دو سه تا قدم که به خط پایان مانده میخواهید جا بزنید؟؟ همین ۳-۴ تا قدم آخر که خیلی ها رها میکنند!! شما می توانید قوی باشید.

دلایل و راهکار هایی برای بی انگیزگی دوران کنکور

در ادامه می پردازیم. به دلایلی که باعث بی انگیزگی دوران کنکور داوطلبان می شود. و راهکار هایی برای آن ارائه می دهیم.

1- هدف گذاری رویایی

هدف گذاری رویایی هدف گذاری است. که شما نسبت به توانایی هایتان آگاهی ندارید. و غیر منطقی برای خود برنامه ریزی می کنید. وقتی نمی توانید به آن برنامه عمل کنید. دچار افت انگیزه می شوید. که در نتیجه باعث خستگی و نا امیدی می شود.
راهکار: هدف گذاری منطقی داشته باشید. وقتی ساعت مطالعه شما ۳ ساعته است. یک دفعه نمیتوانید به ۱۲ ساعت برسانید. وقتی درصد یک درستان ۲۰ درصد است. در یک آزمون نمیتوانید یک هفته ای به 80 درصد برسانید.

برای برنامه ریزی و مشاوره می توانید با استاد موسوی و تیم مشاوره موسسه کنکور پزشکی در ارتباط باشید.

2- مقایسه کردن ممنوع

مقایسه کردن خود بادیگران باعث میشود. که فقط نقاط ضعف را در خود ببینید.
راهکار: به هیچ عنوان خودتان را با بقیه مقایسه نکنید. سعی کنید در سال کنکور بهترین ورژن خودتان باشید. به طوریکه هر شب که میخواهید، بخوابید از
۱۰۰ در ۱۰۰ توان روزتان استفاده کرده باشید.

3- تایم های مطالعه طولانی

طولانی مدت نشستن در پشت میز باعث خستگی جسمانی و کاهش توانمندی مقاومت آن می شود. که در نتیجه باعث ایجاد خستگی و بی انگیزگی دوران کنکور میشود. اما راهکاری که در ادامه شما می دهم. میتوانید از این احساسات رهایی یابید.
راهکار: سعی کنید. تایم های مطالعاتی ۱:۳۰ نهایتا ۲ ساعت داشته باشید. و چند ساعت متوالی یک درس رانخوانید که کسل کننده باشد.

4- برنامه کم تنوع

یکی دیگر از عوامل بی انگیزگی دوران کنکور برنامه کم تنوع می باشد.
راهکار: برنامه مطالعاتی متنوع داشته باشید. بعد از تایم مطالعاتی 1:30 اول حتما درس دیگه ای را مطالعه کنید.

5- نداشتن استراحت درست و کافی

افکار بسیاری از داوطلبان یا عده‌ای از والدین در سال کنکور این است. یک دانش آموز کنکوری نباید استراحت و تفریح داشته باشد. که این باور بسیار مخرب و ضربه زننده است.
راهکار: استراحت مفید باعث میشود. تایم مطالعه مفیدی هم داشته باشید. همچنین تفریح به موقع در برنامه ریزی خود باعث می شود. انگیزه و انرژی لازم را برای ادامه مسیر کسب کنید. اما به موقع و بجا!

جهت مشاور کنکور در این قسمت کلیک کنید.

6- استفاده مناسب از گوشی و شبکه های مجازی

استفاده بی رویه از گوشی موبایل و شبکه های مجازی و دنبال کردن هر انرژی و افرادی که پشت این فضا ها هستند. می توانند در شما افت انگیزه کنند. همچنین استفاده از تلفن همراه هنگام قبل از خواب می تواند روز بعد شمارا نابود سازد. وقتی بین بازه های درسی سراغ گوشی موبایل می روید. مخصوصا ایسنتاگرام باعث میشود. حجم زبادی از اطلاعات غیر مفید که خیلی از آنها هیچ کاردبری برای شما ندارد. وارد ذهنتان شود. و موقع درس خواندن باعث حواس پرتی و بی انگیزگی شود.

راهکار: تا جای ممکن طول روز از گوشی استفاده نکنید. و استفاده از گوشی برای تایم شب بزارید. بعداینکه برنامه مطالعاتی تموم می شود.

7- اهمیت بیش از اندازه به تراز آزمون های آزمایشی

توجه داشته باشید. که کنکور آزمایشی همانطور که از اسمش پیداست آزمایشی هست. و کنکور اصلی شما نیست. که اگه یک دفعه تراز یا درصدتان پایین آمد بیخیال درس بشید. و دچار بی انگیزگی شوید. هوشمند باشید. و مثل بقیه افراد رفتار نکنید. راهکار درست در این مورد این است. که به خود حق اشتباه دهید. تا بتوانید ضعف های خود را پوشش دهید.

توصیه از طرف موسس موسسه کنکور پزشکی

برای کمک به حال شما عزیزان و رفع احساساتی نظیر بی انگیزگی و بی حوصلگی که عضو جدا نشدنی از سال کنکور است. پکی بنام پک انگیزه ساز کنکور آماده کرده ام. که محتوای داخل آن می تواند در این روز ها به باز گشتن انرژی شما کمک کند. همچنین راهکار هایی جهت رهایی از بی انگیزگی را براشما عزیزان ارائه داده ام. که می تواند برایتان بسیار مفید واقع شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید، مستقیما از طریق چت سایت با استاد موسوی در ارتباط باشید.

یادتان باشد. در زندگی  هیچ کس مسئول موفقیت یا شکست شما نیس فقط و فقط خودتان مسئولید. پس در مسیر کنکور  هر ایراد یا اشکالی دارید. سعی کنید. راه حل مشکل را به طور اصولی پیدا کنید. و به تلاشتان ادامه دهید. فراموش نکنید. که شما به خودتان یک موفقیت و حال خوب بدهکارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *