چگونه به تراز ۸۰۰۰ برسیم؟

چگونه به تراز ۸۰۰۰ برسیم؟

ما در این مطلب می خواهیم برای شما چگونه به تراز ۸۰۰۰ برسیم؟ شرح بدهیم .

مشاور تحصیلی همراه شما خواهد بود تا به موفقیت برسید

افزایش تراز برای داوطلبانی که در آزمون های آزمایشی شرکت کرده‌اند بسیار مهم است در حالی که برخی از داوطلبان از عدم افزایش تراز شکایت دارند و می گویند چرا با وجود مطالعه زیاد و اجرای دقیق بودجه بندی آزمون باز هم افزایش تراز ندارند .در هر آزمون حداکثر برای سه درس هدف گذاری کنید. برای دروسی که هدف گذاری کرده اید قصد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی داشته باشید. هدف گذاری برای چند درس نباید باعث شود از وقت بقیه درس ها گرفته شود و درصدشان پایین بیاید .

برای رسیدن درصد ازمون :

برای رسیدن به درصدی که مد نظرتان است باید در خانه از خودتان آزمون بگیرید و تمرین داشته باشید و نیز سعی کنید در خانه به درصد دلخواهتان برسید. اگر روش مطالعه و تست زنی های شما برای دروس هدف‌گذاری شده است، درست بودند و  جواب دادند این روش ها را در آزمون های بعدی هم تکرار کنید‌.سبک مطالعه حرفه‌ای را انتخاب کنید ‌.شما باید برای هر درس سبک مطالعه خوبی داشته باشید. مثلاً در درسی مثل زیست‌شناسی با ضریب ۴ در کنکور تجربی و دارا بودن بیشترین تعداد تست باید روزانه مطالعه داشته باشید.

در اکثر موارد دلیل نتیجه نگرفتن در یک درس روش غلط مطالعه است، که در این وضعیت بهتر است روش مطالعه تان را تغییر بدهید . می توانید از روش های مطالعاتی نفرات برتر کنکور برای دروسی که نتیجه گرفته‌اند به نتیجه عالی برسید. در کنکور فقط معلومات درسی شما کافی نیست بلکه باید در کنار دانش علمی خود مهارت های آزمون دادن را نیز داشته باشید .اگر قدرت مدیریت آزمون را نداشته باشید به احتمال ۹۹ درصد در کنکور نتیجه نخواهید گرفت.

لذا حتماً مهارت های تست زنی در جلسه کنکور و مدیریت آزمون را بلد باشید و سعی کنید هر شب تعدادی تست را در زمان استاندارد کنکور تمرین کنید. متعهد شوید و عادت کنید تستها را در زمان مقرر خود پاسخ دهید حتی اگر در ابتدا نتوانستید به زمان استاندارد خود را برسانید با تمرین و مداومت می توانید به زمان استاندارد کنکور برسید. حتما باید یادگیری شما کامل شود و تست زنی آموزشی مربوط به آن درس را انجام دهید و بعد سراغ تست زنی زمان دار بروید در غیر این صورت فقط زمان خود را از دست داده‌اید و هیچ سودی برای تان ندارد .

ازمون ازمایشی کنکور :

در آزمون های آزمایشی و کنکور به تدریج خستگی ذهنی بر داوطلب حتی حرفه‌ای غلبه می‌کند و با وجود مطالعه زیاد کارایی لازم را از دست می‌دهد این کاهش کارآیی علاوه بر خستگی ذهنی ،خستگی جسمی را هم شامل می‌شود. نشستن طولانی مدت روی صندلی خستگی را به دنبال می‌آورد. توصیه می‌شود روی صندلی بدون حرکت نباشید و حرکت های کششی دست ،پا و گردن را انجام دهید تا خون به گردش بیاید و مغز یک استراحتی داشته باشد. عجله نکنید ولی سرعت عمل داشته باشید.

برای داشتن سرعت عمل در تست زنی باید تمرینات زیادی داشته باشید. توجه داشته باشید که سرعت عمل با عجله داشتن متفاوت است. عجول بودن موجب اشتباهات زیادی در پاسخگویی به تست ها می شود. در این مقاله به بیان راهکارهایی در رابطه با افزایش تراز پرداختیم.

آموزش  نکات مشاوره ای باعث افزایش مهارت شما دانش آموزان  عزیز در برنامه ریزی ،کنترل بهتر زمان ،تست زنی و  به زدن تست صحیح  کمک میکند.
این اطلاعات باز می شود شما در زمان و مسیر کنکور بالاترین بازده را داشته باشید.
شما دانش اموزان باید تحقیق های بسیار زیادی برای انتخاب بهترین مشاوره داشته باشید اگر خواهان پیشرفت و ترقی در درس و آمادگی کامل برای کنکور باشید.

محمد موسوی و تیم پشتیبانی بسیار با تجربه ی ایشان در مسیر موفقیت شما را به نحوه احسنت همراهی و تجربه های خود را  به طور کامل در اختیار شما دانش آموزان عزیز قرار می دهند. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با استاد موسوی به صفحه ی  ایشان مراجعه کنید.
در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *