چگونگی تست زنی خود را افزایش بدهیم؟

چگونگی تست زنی خود را افزایش بدهیم؟

یکی از سوالات شما دوستان این است که چگونگی تست زنی خود را افزایش بدهیم؟

روش صحیح تست زدن یکی از مهمترین گام هایی است که شما داوطلبین کنکور باید برای موفقیت در این مسیر برداری سرعت در تست زنی که از مواردی است که می‌تواند به موفقیت شما در کنکور سراسری کمک کند تا با حل تعداد تست بیشتر در هر درد بهترین درصد را صبر و افزایش سرعت درد ضمن تضمین نکات مهمی است که با رعایت این موارد می‌توان با بالاترین دقت بیشترین سرعت در تست زنی را تجربه کنید.
توجه داشته باشید که هدف از افزایش سرعت تجاری حل کردن تعداد تست صحیح بیشتر از پس همراه با راهکارهای افزایش سرعت تست زنی باید راهکارهای افزایش دقت در تست زنی را هم یاد بگیریم.

مشاور تحصیلی تجربی آماده پاسخگویی سوالات شماست

سوالاتی که ذهن دانش آموزان را درگیر می‌کند:
  • چگونه تعداد تست خود را افزایش بدهیم؟
  • چگونه به تست زنی خود سرعت ببخشیم؟
  • چگونه در تست زنی حرفه ای عمل کنیم و با پاسخ صحیح بدهیم؟

در این مقاله سعی می کنیم تکنیک هایی از نحوه صحیح تست زنی را به شما آموزش دهیم اما اول باید چندتا از اشتباهات را خدمتتان عرض کنیم که به هیچ وجه نباید درگیر آنها بشوید.

فدا کردن کیفیت به کمیت:

من چون می خواهم تعداد تست هایم را بالا ببرم پاسخنامه را بررسی نمی کنم نکته ها را نمی نویسم یک تست را که دفعه اول خوب بیاد نگرفتم دوباره حل نمیکنم

خودمان را الکی گول زدن:

چون من امروز دستهایم کم شده برای درسی که قبلاً آن را خیلی خوب یاد گرفتم و عمل نیاز به دوباره وقت گذاشتن ندارد۱۰۰تست دیگر بزنم.

ناامیدی:

ای وای سحر شد و من تا الان فقط توانسته ۵۰ تا تست بزنم دیگر نمی شود کاری کرد اصلاً ولش کن این کار از من بر نمی آید.

و حالا سوال اینجاست که چرا بعضیا اصلا تست نمی زنند زیرا:
نسبت به اشتباهی کردم فوبیا دارند انگار همیشه یک معلم بالای سر آنها نشسته است و می‌خواهد به آنها نمره بدهد تا دوتاسوال پشت سر هم اشتباه میزنند ناامید می شوند همه آدم ها اشتباه می کنند هیچ کس از اول یک موضوع را بلد نبوده است آنقدر خراب کرده است که راه درست را بالاخره پیدا کرده است شما در آزمون قرار است درصد بالای ۷۰ بزنیم نه در خانه.
در خانه ممکن از درصد تا ۹ تا ۴۰ درصد بشود شما باید تاکید می‌کنم باید اول ۴۰ درصد بزنیم تا به درصدهای بالاتر برسید حالا انتخاب با خودتان است این درصد را در خانه بزنیم یا در آزمون.

اعتماد به توهم یادگیری:

ببینید مطالعه چهار مرحله دارد:

  1. خواندن جزوه یا درسنامه( مرحله توهم یادگیری) حداکثر درصد:۴۰
  2. تست زنی آموزشی بدون لحاظ کردن زمان و با یادداشت نکات( آغاز یادگیری) حداکثر درصد:۶۰
  3. مرور نکات( ادامه یادگیری) حداکثر درصد:۶۰
  4. تست زنی سنجشی با مدیریت زمان (تثبیت مطالب) حداکثر درصد:۱۰۰

چگونگی تست زنی خود را افزایش بدهیم؟

شما برای رسیدن به درس درصد ها و رتبه های بهتر هر چهار مرحله را تکمیل کنید و این را هم در نظر بگیرید که اهمیت مراحل از ۱ تا ۴ رو به افزایش از مواد و مرحله ای را حذف کنید یا زیاد از حد درگیر آن بشویم و افراط و تفریط.
کسی جز خودتان نمی تواند تعداد تستی که باید در دو مرحله دو و چهار بزنید را تعیین کنند ولی آنچه که مشخص است لازمه تست زنی از و اینکه ما برسیم به موضوع اصلی چه کار کنیم که تعداد تست مان بالاتر برود؟
در کلاس درس خیلی خوب گوش بدهید و مطالب را یاد بگیرید تا در خانه مجبور به دوباره کاری نشوید.

در زمان خواندن درسنامه خیلی درجا نزنید

اگر نکته ای را نفهمیدی در کاغذ بنویسید که زمان تست زدن رو به روی چشمتان باشد بالاخره یکی از سوالات آن نکته را دارند.

سعی کنید رفته‌ رفته از زمان خواندن کم کنید و به دست زدن اضافه کنید در واقع این زمان به پاسخنامه تست اختصاص پیدا می‌کند شما اگر نکته ای را بلد باشید تست مربوط به آن را درست حل میکنید پس از اول هم نیازی نبوده است که آن نوشته را در درسنامه خوانده باشید و اگر بلد نباشید تست را غلط میزنید و به جای درسنامه پاسخ نامه را می خوانید ولی یک مزیت که خواندن پاسخنامه دارد این است که شما چون اول سوال را غلط زمین به جزئیات هم دقت می کنید ولی در خواندن درسنامه نمیشود خیلی دقیق شد.

در کل زمان پیشنهادی ما یک روز درسنامه به ازای یک نیم ساعت تست هست با این حساب شما اگر ۱۲ ساعت در روز درس بخوانید دوساعت درسنامه خوانده اید و ۱۰ ساعت معادل ۶۰۰ دقیقه زده اید و در این زمان به راحتی می‌توان ۴۰۰ تا تست یا حتی بیشتر زد .

در تست زنی تعادل را بین دروس عمومی و اختصاصی و تست های سخت آسان رعایت کنید.
شما نمی توانید روزی ۴۰۰ تا تست خیلی سخت را بزنید اما می توانید در روزهایی که مدرسه می روید تعداد تست عمومی بیشتر و اختصاصی کمتر و در روزهای تعطیل برعکس.

حتماً در نظر بگیرید که ره صد ساله را نمی‌شود یک شبه رفت حداقل در این مورد که صدق می‌کند شما که تا الان روزی بیش از ۵۰ تا تست زده این میتوانید یکهویی به ۵۰۰ تست برسید باید صبر و حوصله داشته باشید.

نکته نهایی

هم اینکه تعداد تست های روزانه خود را صبر کنید و با در رقابت باشید.
نشان دادن این گزارش به مشاور خود می تواند خیلی مفید باشد و در طول روز باعث احساس مسئولیت پذیری بیشتری نسبت به درس خواندن می شود.
حتماً این را در نظر بگیرید که شما با بقیه متفاوت هستید و قرار نیست چون شخص دیگری ۴۰۰ تا تست زده از شما با۳۰۰تست مایوس بشوید یا فکر کنید که ۵۰۰ تا دیگر خیلی زیاد است. اصلاً مهم نیست در چه سطحی هستیم غرور یا معیوب نشوید و تلاش کنید هر روز بهتر از دیروز باشید و این را هم بدانید از یک جایی به بعد امروز دقیقاً مثل دیروز بودن و ن بدتر هم کار بزرگی است.

مسیر کنکور و رسیدن به هدف مسیری همواره پر از پستی و بلندی میباشد و در این مسیر داوطلبین کنکور نیازمند به یک حامی و پشتبان هستند که چه بهتر است مشاوری با تجربه و با سابقه ی بالا را انتخاب نمایند که با روشی جدید و کارآمد و بروز با کنکور های سال های اخیر برنامه ریزی و هدف گزاری شخصی برای داوطلبین مشتاق و با پشتکار انجام دهد.که استاد موسوی در کنار تیم حرفه ای خود با دربرگیری این روش ها و تکنیک ها و آموزش به شما دانش اموزان در کنارشما خواهند بود و با ارائه ی پکیج اختصاصی توربوتست به دانش آموزان تیزهوش و هدفمند خود هدیه ارزشمند را به آنها اهدا کردند برای انجام مشاوره به صفحه شخصی ایشان مراجعه فرمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *