معرفی کارشناسی ارشد روزنامه نگاری

 معرفی کارشناسی ارشد روزنامه نگاری

ما در این مطلب می خواهیم برای شما معرفی کارشناسی ارشد روزنامه نگاری شرح بدهیم

مشاور کنکور تجربی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به موفقیت برسید

اگر بخواهیم روزنامه‌نگار یا به به عبارت دیگر خبرنگار را تعریف کنیم باید گفت خبرنگار یا روزنامه نگار کسی است که دردهای جامعه را کشف میکند و برای حل معضلات مردم را با می‌کند و همه رو نسبت به مشکلات و ترقی های جامع مطلع می سازد روزنامه‌نگار فردی است که بنا به حوزه خود اخبار محلی ملی و بین المللی را جمع‌آوری می‌کند به زبان نرم و قابل فهم برای همه اقشار جامعه می نویسد روزنامه‌نگار اقیانوسی وسیع با عمق یک وجب از یعنی از همه امور و علوم مختلف در حد سردی اطلاع دارد اما در حوزه تخصصی خود عمیق است مثلاً خبرنگار حوزه سیاسی، حوزه خود را به خوبی می شناسد اما از حوزه های دیگر نظیر ورزشی فرهنگی دانشگاهی و…. نیز دانش سطحی دارد.

در جهان امروز که از عصر ارتباطات و اطلاعات از حضور چنین افرادی با این ویژگی ها بسیار ضروری از جوامع گوناگون نیازمند افرادی دلسوز است که وظیفه اطلاع رسانی را بر عهده می گیرند اما تنها هیجان از هر کشور برای تبدیل شدن به یک روزنامه نگار خوب کافی نیست.

اهداف کارشناسی ارشد شعر و نگاری؟

_ تربیت افراد متخصص در حوزه ژورنالیسم رادیو تلویزیونی
_ آموزش مهارتهای لازم در ارائه خدمات رسانه های دیداری و شنیداری در حوزه اطلاع رسانی و پوشش خبری
_ توانایی نگارش و تهیه خبر رادیو تلویزیون شناخت تخصصی نسبت به رسانه و نقش خبری آن با رویکرد رادیو تلویزیونی
_ شناخت تخصصی از مخاطبان اخبار رسانه‌ها
_ توانایی نوشتن و تهیه گزارش‌های خبری برای رادیو و تلویزیون
_ توانایی دستیابی به منابع خبری و پردازش اخبار در فضای مجازی

 دروس و ضرایب دروس کنکور کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری:

_ زبان عمومی و تخصصی ۲
_اصول روزنامه نگاری۳
_ نظریه های ارتباطات ۳
_مفاهیم ارتباط جمعی در رسانه۲
_ روش تحقیق۲
_ زبان فارسی۲
_ اخلاق و معارف اسلامی۲

بازار کار کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری چگونه است؟

معمولا به همان میزان که فارغ التحصیلان کارشناسی روزنامه‌نگاری به مقطع کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری راه می‌یابند دانشجویان تغییر رشته ای هم در این رشته پذیرش می‌شوند افراد تغییر رشته عموم کسانی هستند که در رشته های دیگر درس خوانده اند و به عنوان روزنامه نگار و خبرنگار مشغول کار هستند و بعد از چندین سال اشتغال در حوزه‌های خبری برای افزایش اطلاعات و آشنایی آکادمیک با رشته روزنامه نگاری به سراغ کارشناسی ارشد روزنامه نگاری میروند گروه دیگر کسانی هستند که تحصیلات کارشناسی خود را پی گرفته‌اند و در همان رشته کارشناسی خود را در رشته روزنامه‌نگاری ادامه تحصیل می‌دهند در حالت کلی فردی که مدرک کارشناسی روزنامه‌نگاری را دارد تمام اصول و بایدها و نبایدهای این رشته را آموخته است یادگیری کامل و موفقیت در حرفه روزنامه‌نگاری منوط به کسب تجربه کاری است با وجود این برخی از افراد در کارشناسی ارشد روزنامه‌نگاری ادامه تحصیل می دهند.

در مقطع کارشناسی ارشد و اکثر مباحث نظری و تخصصی تر می شود در دوره تحصیل کارشناسی ارشد روزنامه نگاری تلاش می‌شود تا به دانشجویان روزنامه‌نگاری نسبت به رسالت این حوزه کاری بینش بدهند و تفکر انتقادی را در ذهن‌ها بهپروران علاوه بر آن دانشجویان کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری بعد از گذراندن مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می توانند درخواست همتا هیئت علمی شوند چرا که فعالان حوزه آکادمیک که این رشته بسیار کم هستند همچنین بعضی افراد به دنبال گرفتن پذیرش از دانشگاه های سراسر دنیا هستند برای پذیرش در دانشگاه های خارجی در رشته کارشناسی ارشد

روزنامه‌نگاری باید دارای شرایطی از جمله:

زبان انگلیسی قوی، تافل بالای ۱۰۵ و ارائه مردهای ژورنالیستی به زبان انگلیسی باشید.

در این مقاله سعی کردیم توضیحاتی درباره ی این رشته برای شما ارائه دهیم و نکات کلیدی را برای شما نام ببریم.
کسب اطلاعات درباره ی رشته های دانشگاهی و دانشگاه برای هر دانش اموز کنکوری حائز اهمیت می باشد.
هر دانش آموز کنکوری و هدفمند موظف است به تحقیق و جست و جو درباره ی رشته ی مورد علاقه ،دانشگاه ،محل تحصیل ، رتبه ی آن دانشگاه در کشور ،مزیت ها و مغایت ها و …..اطلاعات مفیدی کسب کند.

و همچنین مشورت با فردی با تجربه و دارای اشراف بر روی انجام تکنیک های مشاوره ای و اطلاعات بالا درباره ی تمامی رشته ها و دانشگاها لازم است.
استاد موسوی فردی با تجربه و با علم و تسلط بر روی انجام مشاوره ی تخصصی بهترین انتخاب برای شما داوطلبین کنکوری و دانش اموزان عزیز می باشند.

همچنین برای  برنامه ریزی تحصیلی به صورت انفرادی و تخصصی برای هر شخص و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره ی پکیج توربو تست که مختص به تیم استاد موسوی می باشند به صفحه ی شخصی ایشان رجوع  کنید.

در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *