معرفی رشته مخابرات

 معرفی رشته مخابرات

ما در این مطلب می خواهیم برای شما  معرفی رشته مخابرات را شرح بدهیم

مشاور کنکور تجربی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به موفقیت برسید.

یکی از گرایش های مهندسی برق مهندسی برق مخابرات است که در ارتباط با مخابرات نوری میدان و امواج سیستم مخابرات می باشد هدف مهندسی مخابرات ایجاد ارتباط بین دو یا چند کاربر است که با نظریه های مختلف این کار را انجام می دهد و باید انجام فرایندها بهینه سازی شود بنابراین هدف این رشته تربیت افرادی است که بتوانند در چهار زمینه فرستنده، مرحله میانی، گیرنده و گسترش شبکه فعالیت کنند مخابرات از دو گرایش میدان و سیستم تشکیل می‌شود.

 گرایش میدان:

یکی از گرایش های مهندسی برق مخابرات گرایش میدان است که در ارتباط با میدانهای مغناطیسی، امواج، ماکروویو، آنتن و غیره است که بهترین وسیله را برای انتقال موجی از نقطه‌ای به نقطه دیگر می یابند برای انتقال یک سیگنال از یک ایستگاه تلویزیونی به گیرندگان تلویزیونی اول باید اینستاگرام فیلم های خاص به شکل امواج منتشر کنیم و بعد از طرف گیرنده هم آنتن های خانگی باید توان دریافت این امواج را داشته باشند تا از راه دستگاه تلویزیون این امواج به امواج صوت و تصویر تبدیل شود همه این ارسال و انتقال هایی که مربوط به امواج از در حوزه گرایش میدان قرار میگیرد.

 گرایش سیستم:

در زمینه گرایش سیستم از مهندسی برق مخابرات به دانشجویان یاد می دهند که چگونه سیگنال ها از شکل به شکل دیگر تبدیل می‌شوند در سیستم تلویزیون برای اینکه انتقال سیگنال از اتاق تولید به آن تن صورت گیرد نیاز است که یک دستگاه فرستنده وجود داشته باشد که این دستگاه ترکیبی از قطعات الکترونیک است و با شیوه خاصی طراحی شده است که می‌تواند فیلم‌هایی را که تولید می‌شود در محیط طراحی شده به صورتی تبدیل کند که آنتن های فرستنده می توانند ارسال کنند.

از طرفی در خانه‌ها دستگاه تلویزیون و رادیو شامل انواع سیستم های مخابراتی می شوند که این سیستم ها سیگنال هایی که از آنتن دریافت می‌کنند را به سیگنال صوت و تصویر تبدیل می‌کند از جمله وظایف اصلی مهندسی مخابرات گرایش سیستم طراحی کردن فیلترهایی از که بتوانند موج های مزاحم مثل نویز یا پارازیت را از مجازی جدا کنند و تشخیص دهند و بعد از آن فقط موج اصلی را از آنتن دریافت کنند.

هدف مخابرات چیست ؟

از به طور کلی هدف مخابرات ارسال اطلاعات از یک نقطه به نقطه دیگر است که این اطلاعات می‌تواند به صورت های مختلف از جمله صوت تصویر و داده های کامپیوتری باشند مخابرات از مهندسی برق در حوزه ارسال و دریافت اطلاعات از طریق روشهای موجود مخابرات کار می کند شخصی که در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی عرق گرایش مخابرات اصیل می کند با دادن نظریه های مورد نیاز ارتباط بین دو یا چند کاربر را ایجاد می‌کنند و فرآیندها را بهینه می‌کند

در واقع مهندسی مخابرات امکان ارتباط پرسرعت و امن بین دو یا چند کاربر در منطقه های مختلف را ایجاد می کند نهایتاً فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش مخابرات قادرند در طراحی مدارهای مخابرات سیار، فیبر نوری، سیستم های کدینگ و رمزنگاری طراحی انواع فرستنده و گیرنده های مخابراتی،تجهیز، تعمیر و بهینه سازی شبکه های مخابراتی طراحی آنتن و سیستم‌های بی‌سیم رادارها و دکل های مخابراتی فعالیت کنند ای رشته در مقطع ارشد گرایشهای مخابرات میدان و موج سیستم شامل می‌شود.

در این مقاله سعی کردیم توضیحاتی درباره ی این رشته برای شما ارائه دهیم و نکات کلیدی را برای شما نام ببریم.
کسب اطلاعات درباره ی رشته های دانشگاهی و دانشگاه برای هر دانش اموز کنکوری حائز اهمیت می باشد.
هر دانش آموز کنکوری و هدفمند موظف است به تحقیق و جست و جو درباره ی رشته ی مورد علاقه ،دانشگاه ،محل تحصیل ، رتبه ی آن دانشگاه در کشور ،مزیت ها و مغایت ها و …..اطلاعات مفیدی کسب کند.
و همچنین مشورت با فردی با تجربه و دارای اشراف بر روی انجام تکنیک های مشاوره ای و اطلاعات بالا درباره ی تمامی رشته ها و دانشگاها لازم است.
استاد موسوی فردی با تجربه و با علم و تسلط بر روی انجام مشاوره ی تخصصی بهترین انتخاب برای شما داوطلبین کنکوری و دانش اموزان عزیز می باشند.

همچنین برای  برنامه ریزی تحصیلی به صورت انفرادی و تخصصی برای هر شخص و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره ی پکیج توربو تست که مختص به تیم استاد موسوی می باشند به صفحه ی شخصی ایشان رجوع  کنید.
در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *