معرفی رشته جغرافیا

معرفی رشته جغرافیا

ما در این مطلب می خواهیم برای شما معرفی رشته جغرافیا را شرح بدهیم .

مشاور کنکور تجربی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به موفقیت برسید.

جغرافیا سطح کره زمین را از تمامی جنبه های سردی و گرمی ، حاصلخیزی ،سستی و سختی، شوری و شیرینی ، خشک و رطوبت و هزاران ویژگی دیگر بررسی می‌کند و برای رسیدن به اطلاعات درست و قرار دادن این اطلاعات در اختیار دیگران نیاز به تحقیقات میدانی دارد.
رشته جغرافیا یکی از رشته های زیرگروه ۴ کنکور انسانی است که پذیرش در آن به صورت ناحیه ای انجام می‌گیرد و پس از برگزاری آزمون سراسری انسانی متقاضیان رشته جغرافیا می توانند لیست دانشگاه های ارائه دهنده این رشته را در دفترچه انتخاب رشته کنکور انسانی جستجو کند این دفترچه از سوی سازمان سنجش منتشر می‌شود.
دانشگاه آزاد نیز در رشته جغرافیا هم به صورت با آزمون و هم به صورت بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

 رشته جغرافیا مناسب چه کسانی است؟

بی گمان جغرافیای که از کاربردی ترین علوم در جهان امروز و در عین حال منزوی و تا حدی ناشناخته در کشور ما تلقی می شود.
ذهنیت و شناخت اکثریت مردم نسبت به این علم در حد تعاریف و ماهیت صرفاً توصیفی مربوط به قرون هفدهم میلادی و پیش از آن است.
بسیاری از مردم حتی بدی داری و ابتدایی ترین تعریف جغرافیا را نمی داند این در حالی است که جغرافیا با زندگی مردم عجین از عمری به درازای عمر بشر دارد و به تعبیری جغرافیا دانش زندگی است.

تمامی کسانی که دغدغه توسعه کشور بر محیط زندگی خود را دارند برای ورود به این رشته مستعد هستند به عنوان مثال موضوعاتی که در قالب شهرنشینی، زیست محیطی، جنگ و تخریب، بحران آب، پدیده مهاجرت، حاشیه نشینی،ترافیک، تخلیه روستاها، فرسایش جنگل ها و…. متره از مصادیق این دغدغه مندی است.

در واقع این پدیده ها چون مربوط به تمام کره زمین می‌شود باید به صورت معادلات جهانی مطرح کردند که جستجوی راه حل مناسب برای تقدیم مخاطرات و صدمات ناشی از آنها مستلزم وقوف کامل به شریعت ایجاد و کم و کیف آن ها است که تنها در سایه تعالیم جغرافیا ممکن بوده و قرآن هم می گردد و این جغرافیدانان است که بهتر از دیگر اندیشمندان قادر به پیدا کردن راه حل بهتری و برق برای مشکلات ناشی از عوامل فوق هستند.

مجموع عوامل فوق و دیگر مسائل محیطی چالش آفرین بر سر راه توسعه باید از جامعه مسائلی هستند که موجب دلمشغولی جغرافیدانان گردیده و رسالت آنان را در تحکیم روابط انسان و محیط به منظور بهره‌برداری بهینه از فضاهای جغرافیایی و تعاملات منطقه بین انسان و طبیعت بیش از پیش گوشزد می کند.

 امکان ادامه تحصیل در رشته جغرافیا در داخل ایران چگونه است؟

با توجه به اینکه رشته جغرافیا و گرایش های مختلف آن برای کشور بسیار حائز اهمیت هستند در اکثر ارگانهای دولتی نیاز مبرمی به کارشناسان متخصصین این رشته وجود دارد و اکثر فارغ التحصیلان رشته جغرافیا صورتی که با مهارتهای روز و دانش مدرن این رشته آشنایی لازم و کافی را داشته باشند از من می توانند برای خودشان و جامعه فردی موثر و کارآمد شوند و بخشی از کارهای تخصصی و فنی سازمان‌های مرتبط با این رشته را بر عهده گرفته و انجام دهند

در ایران جغرافیا را صرفاً به تالیف کتاب درسی مدرسه محدود کرده‌ایم و در همان حد برای ما اهمیت دارد اگر کسی می‌خواهد وارد بازار کار شود آنچه در دانشگاه برای تخصص جغرافیا آموزش داده می شود نه کافی است و نه کار آمد با توجه به این تفاسیر و مبتنی بر حجم بیکار را فارغ‌التحصیلان این رشته آینده کاری مناسبی در انتظار نداشته و کارشناسان وجود ندارد.

نتیجه:

در این مقاله سعی کردیم توضیحاتی درباره ی این رشته برای شما ارائه دهیم و نکات کلیدی را برای شما نام ببریم.
کسب اطلاعات درباره ی رشته های دانشگاهی و دانشگاه برای هر دانش اموز کنکوری حائز اهمیت می باشد.
هر دانش آموز کنکوری و هدفمند موظف است به تحقیق و جست و جو درباره ی رشته ی مورد علاقه ،دانشگاه ،محل تحصیل ، رتبه ی آن دانشگاه در کشور ،مزیت ها و مغایت ها و …..اطلاعات مفیدی کسب کند.
و همچنین مشورت با فردی با تجربه و دارای اشراف بر روی انجام تکنیک های مشاوره ای و اطلاعات بالا درباره ی تمامی رشته ها و دانشگاها لازم است.

استاد موسوی فردی با تجربه و با علم و تسلط بر روی انجام مشاوره ی تخصصی بهترین انتخاب برای شما داوطلبین کنکوری و دانش اموزان عزیز می باشند.
همچنین برای  برنامه ریزی تحصیلی به صورت انفرادی و تخصصی برای هر شخص و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره ی پکیج توربو تست که مختص به تیم استاد موسوی می باشند به صفحه ی شخصی ایشان رجوع  کنید.
در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *