معرفی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور

معرفی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور

دانشگاه علوم پزشکی اهواز با قدمتی هزار و هفتصد ساله یکی از قدیمی ترین دانشگاه های جهان به شمار می رود مقدمات تأسیس دانشگاه جندی شاپور در زمان ساسانیان فراهم شده بود در دوره معاصر و قبل از تشکیل دانشگاه‌های علوم پزشکی دانشکده پزشکی که از واحدهای تابعه دانشگاه جندی شاپور سابق وابسته به وزارت علوم و آموزش عالی بوده است.
دانشگاه علوم پزشکی اهواز رسماً در اوایل ۱۳۶۵ به صورت ماستر فعالیت خود را آغاز نموده و با ادغام سازمان منطقه‌ای بهداشت و درمان خوزستان در دانشگاه تشکیلات گسترده‌ای در سطح استان تحت عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اهواز در سال ۱۳۷۲ به وجود آمد.

با مشاور تحصیلی تجربی به بهترین ها برسید

این دانشگاه دارای حوزه شامل معاونت های:

آموزشی ، بهداشتی ، پشتیبانی تحقیقات و فناوری ، درمان ، غذا و دارو و دانشجویی فرهنگی می باشد و هم اکنون دارای ۱۱ دانشکده ۲۱ شبکه بهداشت و درمان در شهرستانهای مختلف استان ۲۴ مرکز بهداشت شهرستان و ۱۶ در مرکز آموزش بهورزی و سی بیمارستان است که به ارائه خدمات بهداشتی درمانی و آموزشی در استان مشغول می‌باشند.
این دانشگاه دارای ۷۹ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و phd تخصصی فلوشیپ تخصصی و mph می باشد.
در برنامه‌های دانشگاه به تدریج از تعداد دانشجویان مقطع کاردانی کاسته می‌شود.

تعداد دانشجویان دختر در کلیه رشته ها و دانشکده ها نسبت به دانشجویان پسر بدون هیچ که به طور متوسط ۸۰ درصد دختر و ۲۰ درصد به سر بودند و این به عنوان یک مشکل و چالشی در سال‌های آتی از نظر ارائه خدمات بهداشت و درمان در سطح استان قابل بررسی می‌باشد.

افتخارات حوزه آموزشی دانشگاه:

_ کسب مقام دوم المپیاد دانشجویان در حیطه بالینی در سال ۱۳۸۹

_ کسب مقام اولی در امتحانات بورد تخصصی بیماریهای عفونی ۱۳۸۹

_ کسب مقام دوم در واقع تخصصی هماتولوژی اطفال در سال ۱۳۸۹

_ ۱۰۰ درصد قبولی دانشجویان پزشکی در امتحانات جامع پایه واحد بین الملل در سال ۱۳۸۹

_ انتخاب آموزش مداوم دانشگاه داروسازی به عنوان مادر و غیرحضوری ۱۳۸۸

تاریخچه دانشگاه جندی شاپور و نقش آن در تاریخ پزشکی ایران و جهان:

در شمال غربی خوزستان در دوره ساسانی شهر بزرگ و آبادی با کیفیت دارای زیبای نیشکر های روان و با های خرم قرار داشت که گذشته از زیبایی گر بزرگترین مراکز علمی و فرهنگی زمان خود به شمار می‌رود به این شهر جندی شاپور بود که به واسطه دانشکده پزشکی و بیمارستان معروف در جهان آن روز آوازهای بسزا کرده و از هر سو دانشمندان و دانش پژوهان را به سوی خود فرا می خواند.

بنیانگذار نیشابور چه کسی بوده است؟

بانیان شاپور اول فرزند اردشیر بنان حاجی نیشابور را آن گونه که مورخین نوشته اند یکی از نواحی هفتگانه خوزستان می‌دانستند که از ابتدا اهواز مرکز آن استان به شمار می‌رود و در دوره شاپور دوم در نیشابور پایتخت دولت ساسانی و مرکز ولایت خوزستان گردید.

بخشهای دانشگاه عبارتند از:

دانشگاه شامل ۷ معاونت حق بیمارستان مرکز آموزشی درمانی و ۲۷ شبکه بهداشتی

معاونت ها:

_ معاونت توسعه مدیریت و منابع

_معاونت توسعه آموزش

_معاونت توسعه پژوهش و فناوری

_ معاونت فرهنگی و دانشجویی

_معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان

_معاون غذا و دارو

_معاون درمان

بیمارستان ها مرکز آموزشی درمانی :

_ مرکز آموزشی درمانی گلستان

_مرکز آموزشی درمانی امام خمینی

_ مرکز آموزشی درمانی رازی

_ مرکز آموزشی درمانی ابوذر

_مرکز آموزشی درمانی شفا

_ بیمارستان سینا

_بیمارستان طالقانی

کسب اطلاعات درباره ی رشته های دانشگاهی و دانشگاه برای هر دانش اموز کنکوری حائز اهمیت می باشد.
هر دانش آموز کنکوری و هدفمند موظف است به تحقیق و جست و جو درباره ی رشته ی مورد علاقه ،دانشگاه ،محل تحصیل ، رتبه ی آن دانشگاه در کشور ،مزیت ها و مغایت ها و …..اطلاعات مفیدی کسب کند.

و همچنین مشورت با فردی با تجربه و دارای اشراف بر روی انجام تکنیک های مشاوره ای و اطلاعات بالا درباره ی تمامی رشته ها و دانشگاها لازم است.
استاد موسوی فردی با تجربه و با علم و تسلط بر روی انجام مشاوره ی تخصصی بهترین انتخاب برای شما داوطلبین کنکوری و دانش اموزان عزیز می باشند.

همچنین برای برنامه ریزی تحصیلی به صورت انفرادی و تخصصی برای هر شخص و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره ی پکیج توربو تست که مختص به تیم استاد موسوی می باشند به صفحه ی شخصی ایشان رجوع کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *