چگونه درس بخوانیم تا خسته نشویم

چگونه درس بخوانیم تا خسته نشویم

در بین سوالاتی که همواره دانش آموزان درگیر آن هستند غالب ترین سوال مربوط به چگونگی درس خواندن در زمان کمتر با بالاترین کیفیت میباشد و یا سوالاتی از این دست که “چگونه درس بخوانیم تا خسته نشویم ؟” وجود دارد.
به همین جهت ما به عنوان مشاور تحصیلی تلفنی مقاله ای مفید و جامع فراهم کرده ایم تا به این سوال دانش آموز به بهترین نحو پاسخ داده شود .

8 شرط برای خسته نشدن از درس خواندن

1)مکان مناسب:

برای درس خواندن بهتر است مکانی را انتخاب کنید ک در آن آرامش بیشتر و تمرکز بالاتری دارید.اتاق های افتابی با نور مناسب و و بدون سر و صدا پیشنهاد خوبی برای مطالعه کردن میباشد.تا بتوانید با ارامش خاطر و بدون استرس درس خواندن را شروع کنید.

2)بهترین زمان :

اغلب افراد تایم صبح را برای درس خواندن انتخاب میکنند اما بطور شخصی بهترین زمان برای شما همان زمانی است ک در روز انرژی بیشتری دارید.البته ب این نکته توجه کنید ک اگر زمان درس خواندن شما ب طور متوالی در روز باشد بهتر است.چرا که همواره میتوانید زمان ایتراحت بین درسی منظم تری داشته باشید و انرژی خود را در سطح خوبی نگه دارید.

3)خواب کافی:

خواب کافی برای دانش اموز بسیار با اهمیت است.کم خوابی یا پر خوابی هر دو باعث کسالت و عدم تمرکز فرد برای یادگیری میشود.
اگر عادت ب خواب روزانه دارید سعی کنید آن را در زمان معین و کمی در برنامه خود قرار دهید.و بیشتر از حداکثر یک ساعت نباشد چرا که خواب بیشتر از یک ساعت به مرحله خواب عمیق وارد میشود و بیدار شدن بعد از آن برای فرد سخت است و باعث میشود دانش اموز کسل شود.ولی خواب ۴۵ دقیقه ای و کمتر از یک ساعت در افزایش انرژی دانش اموز موثر است.

4)نشستن صحیح :

ذهن شما مکان هر کاری ک مدام تکرار شود را خوب بخاطر میسپارد و برای کار مشخص در مکان مشخص خود را اماده میکند.پس تخت خواب اصلا مکان مناسبی برای درس خواندن نیست.رفته رفته شما را خسته میکند و باعث میشود نتوانید به خوبی تمرکز کنید و درس بخوانید. برای مطالعه و درس خواندن بهتر است از یک میز و صندلی مطالعه راحت استفاده کنید.

5)برنامه ریزی صحیح و دقیق :

اتفاقی ک بسیار مشهود است در بین دانش اموزان و آنها را از درس خواندن مداوم دلزده میکند نداشتن برنامه ریزی صحیح و دقیق میباشد.نداشتن برنامه مشخص باعث سردرگمی دانش اموز شده و درس خواندن را با استرس همراه خواهد کرد.بهتر است برای هر روز خود برنانه مشخصی داشته باشیدب همین جهت منظور برنامه هفتگی و ماهانه منظم تری خواهید داشت و استرس شما کاهش میابد و اعتماد به نفس شما در درس خواندن افزایش پیدا خواهد کرد.

6)استراحت بین درس خواندن :

مدام و یک سره درس خواندن باعث خستگی و کم تمرکز شدن دانش اموز شده و کیفیت یادگیری را کاهش میدهد ب همین منظور استراحت کوتاه بین مطالعه بسیار اهمیت دارد.ب طور معمول هر ۲ ساعت ۱۵ دقیقه استراحت.دانش اموزان میتوانند در استراحت های کوتاه نرمش های گردن و دست را انجام دهند تا از خستگی فیزیکی دور بمانند.

7)مواد غذایی مناسب:

در ایام امتحانات و درس خواندن از میوه و سبزیجات برای نشاط استتفاده کنید و سعی کنید غذا های فراوری شده و فست فود را به حداقل برسانید.
همچنین از نوشیدنی هایی ک طبع گرم دارند استفاده کنید و از ترشی جات و خوراکی های طبع سرد دوری کنید.

8)نکته برداری و هوشمندانه درس خواندن:

حین درس خواندن نکته برداری کنید و از قسمت های مهم و کلیدی چکیده ای تهیه کنید تا هنگام جمع بندی و مرور خسته نشوید و وقت خود را بهتر مدیریت کنید.

رعایت نکاتی که گفته شد قطعا ب بهبود روش مطالعه شما کمک خواهد کرد.البته برای درست پیمودن مسیر دشوار کنکور همواره داشتن یک فرد توانمند و دانا ب مسیر نیاز بوده و هست.استاد محمد موسوی برترین مشاور تحصیلی کشور ب دانش آموزان کمک خواهد کرد تا در این راه موفق عمل کنند.برای اشنایی و اطلاعات بیشتر در مورد برنانه های اختصاصی محمد موسوی و اشنایی با توربو تست و همچنین برنامه تحصیلی مطمعن به صفحه شخصی استاد محمد موسوی مراجعه بفرمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *