معرفی رشته ترویج و آموزش کشاورزی پایدار

معرفی رشته ترویج و آموزش کشاورزی پایدار

ما در این مطلب می خواهیم برای شما معرفی رشته ترویج و آموزش کشاورزی پایدار را شرح بدهیم.

مشاور کتکور تجربی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به موفقیت برسید.

رشته ترویج و آموزش کشاورزی پایدار از جمله رشته های زیرگروه کنکور تجربی می باشد که هدف از این رشته تربیت دانشجویانی است که بتوانند تکنولوژی را در زمینه کشاورزی به کار بگیرند که این کار با استفاده از دروس تئوری و عملی که فراگرفتن انجام می‌شود.

 

همچنین با استفاده از ایده های نوین و خلاقانه به توسعه کشاورزی در مناطق روستایی می‌پردازند و آنها را به افراد اینگونه مناطق انتقال می‌دهند هر کدام از درس های تخصصی رشته آموزش کشاورزی پایدار ضریب های مختلفی را با خود به همراه دارد که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

با دروس اختصاصی رشته ترویج و آموزش کشاورزی پایدار آشنا شوید:

دروس اختصاصی که در این رشته وجود دارند به علت دانشگاهی که در آنها نهفته شده اند می توانند برای این دانشجویان بسیار کمک کننده باشند .

دروس اختصاصی دانشجویان به صورت زیر می باشد :

_ مقدمات روانشناسی تربیتی

_ جامعه شناسی روستایی

_ مقدمات مردم شناسی عشایری

_اصول آموزش و پرورش

_ اصول آموزش بزرگسالان

_اصول آموزش کشاورزی

_ اصول ترویج کشاورزی

_ اصول مدیریت آموزش و ترویج

_اصول برنامه ریزی ترویجی

_ طرح و تهیه برنامه آموزشی

_ نوآوری و نو پذیری

_ آموزش سمعی و بصری

_ اصول مقاله نویسی فنی و ترویجی

_ ترویج و آموزش کشاورزی عملی

فارغ‌التحصیلان این رشته چه توانایی هایی را به دست خواهند آورد؟

هر توانایی بستگی به میزان در یک فرد از آن درست که می تواند عملی و یا تئوری باشند دارد با فرد فراگیری تمامی درصد افرادی که در رشته ترویج و آموزش کشاورزی پایدار فارغ التحصیل می شوند .

اموزش کشاورزی پایدار فارغ التحصیل به صورت زیر است :

_ پروژه های اجرائی ترویجی را می‌توانند تهیه‌کنند.

_به مسئله یابی در روستا می‌پردازند

_ در تهیه طرح جامع و گسترده تعویض می توان مشارکت داشته باشند

_ برنامه‌های آموزشی کشاورزی را می توانند در دبیرستان اجرا کنند

_ همچنین افراد می توانند نوآوری های سودمند کشاورزی را به دیگران انتقال دهند.

 

چه آینده شغلی و بازار کاری برای این فارغ التحصیلان وجود دارد؟

بدون شک یکی از اصلی ترین عواملی که افراد آن را دنبال می‌کنند آینده شغلی و بازار کار مربوط به یک رشته می باشد و برای ترویج و آموزش کشاورزی پایدار نیز در بین همین موارد قرار می‌گیرد این افراد اگر بتوانند به خوبی درس های عملی و تئوری خود را فرا بگیرند می‌توان آینده شغلی خوبی را برای خودشان بسازند و در سمت‌های مختلف به فعالیت‌های خود ادامه دهند . 

اینده شغلی مثال :

_ دانش آموختگان رشته کشاورزی پادار در ابتدا به نام مهندس شناخته می‌شوند و می‌توانند فعالیت‌های خود را به عنوان رئیس سازمان کشاورزی استان انجام دهند همچنین به عنوان مجری طرح های تحقیقاتی کار خود را انجام می‌دهند که سمت آنها در وزارت تعاون و صندوق بیمه و سازمان مدیریت و برنامه ریزی اذیت فعالیت‌هایی به حساب می‌آیند که این افراد می‌توان آنها را به انجام برساند که این مورد از این رو انجام می‌شود که بتوانند سطح زندگی روستایی را ارتقا و بهبود ببخشند.

ضریب و گرایش رشته های ترویج و آموزش کشاورزی پایدار:

پنج درس در رشته از اهمیت بالایی برخوردار هستند که شامل زیست شناسی زمین شناسی ریاضی فیزیک و شیمی می‌شوند که ذره به هر کدام از آنها به ترتیب ۲۲ ۱۳۹۲ و ۲ هستند همچنین در سه مقطع مختلف این دانشجویان می توانند گرایش های خود را انتخاب کنند

مقطع کارشناسی گرایش مهندسی ترویج و آموزش کشاورزی مقطع کارشناسی ارشد گرایش های مهندسی ترویج و آموزشی کشاورزی پایدار و توسعه عمران روستایی و در نهایت مقطع دکتری گرایش ترویج کشاورزی و آموزش کشاورزی را به خود اختصاص دادند.

کسب اطلاعات درباره ی رشته های دانشگاهی و دانشگاه برای هر دانش اموز کنکوری حائز اهمیت می باشد.
هر دانش آموز کنکوری و هدفمند موظف است به تحقیق و جست و جو درباره ی رشته ی مورد علاقه ،دانشگاه ،محل تحصیل ، رتبه ی آن دانشگاه در کشور ،مزیت ها و مغایت ها و …..اطلاعات مفیدی کسب کند.

و همچنین مشورت با فردی با تجربه و دارای اشراف بر روی انجام تکنیک های مشاوره ای و اطلاعات بالا درباره ی تمامی رشته ها و دانشگاها لازم است.

استاد موسوی فردی با تجربه و با علم و تسلط بر روی انجام مشاوره ی تخصصی بهترین انتخاب برای شما داوطلبین کنکوری و دانش اموزان عزیز می باشند.

 

همچنین برای برنامه ریزی تحصیلی به صورت انفرادی و تخصصی برای هر شخص و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره ی پکیج توربو تست که مختص به تیم استاد موسوی می باشند به صفحه ی شخصی ایشان رجوع کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *