رشته مهندسی هوافضا برای چه کسانی مناسب است؟

 رشته مهندسی هوافضا برای چه کسانی مناسب است؟

ما در این مطلب می خواهیم برای شما رشته مهندسی هوافضا برای چه کسانی مناسب است؟شرح بدهیم

مشاور کنکور تجربی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به موفقیت برسید

رشته مهندسی هوافضا یکی از رشته های گروه آزمایشی ریاضی فیزیک است و در تعداد محدودی از دانشگاه کشور وجود دارد و هدف اصلی صنعت هوافضا طراحی و ساخت وسایل پرنده اعم از هواپیما و فضاپیما از و علت ایجاد رشته مهندسی هوافضا تربیت متخصصان و مهندسان ای است که بتوانند با تکیه بر مهارت های شان، به طراحی، ساخت، هدایت، ناوبری و مراقبت، تجهیز و ارتباطات و آزمایش هواپیما و فضاپیما بپردازند دانشجویان رشته مهندسی هوافضا می آموزند تا در طراحی و ساخت وسایل پرنده است فناوری ها و تکنولوژی های جدید نظیر رایانه ها و نرم افزارهای طراحی رایانه ای، ربات ها، لیزر و تکنولوژی های نوری و….. در هوانوردی، سیستم‌های دفاعی و اکتشافات فضای استفاده کنند.

رشته مهندسی هوافضا رشته بسیار جذاب است و کسانی که به مهندسی هوافضا و پرواز علاقه دارند می‌توانند در این رشته موفق شوند علاوه بر این آشنایی با کامپیوتر و نرم افزارهای کامپیوتری و تسلط به زبان انگلیسی فرصت های شغلی بهتری را در اختیار مهندسان هوافضا قرار می دهد مهم ترین نرم افزار های رشته مهندسی هوافضا شاملXFLR5,Fluent,Catiaو ….. می‌شوند. دانشجویان رشته مهندسی هوافضا باید به روز و از پیشرفت های جهان در زمینه هوا مطلع باشند همچنین دانش فنی در زمینه ساخت وسایل پرنده و توانایی حل مسائل ریاضی و محاسبات داشته باشند.

 بازار کار و درامد رشته مهندسی هوافضا چگونه است؟

رشته مهندسی هوافضا در ایران رشته ای نو باز و هنوز جای پای خود را محکم نکرده است و به همین دلیل بعضی صنایع هنوز اطلاع چندانی از کاربردهای آن ندارند با وجود این بازار کار خوبی به دلیل نوپا بودن مهندسی هوافضا دارد.
غالبا در ایران صنایع هوافضا در بخش دولتی و یا نیمه دولتی وجود دارد و فارغ التحصیلان مهندسی هوافضا می توانند در صنایع و موسسات تحقیقاتی هواپیمایی، موشکی و ماهواره‌ای مشغول به کار شوند.

صنایعی چون ساخت هواپیماها و هلی‌کوپترها، فضاپیماها، موشک ها و سلاح ها، تولید شبه سازه های پرواز، فرودگاه ها، تولید ابزار و قطعات پرواز بازار کار مهندسی هوا فضا را تشکیل می دهند برخی مهندسان هوافضا می توانند در صنایعی که مستقیماً با هوافضا ارتباطی ندارد مثل خودروسازی، کشتی سازی، صنایع نفت و گاز، نیروگاه ها و غیره مشغول به کار شوند یا در بخش ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه ها یا بخش تحقیق و توسعه(R and D) موسسات مرتبط یا صنایع هوافضا مشغول به کار شوند.

تشابهات مهندسی هوافضا و مهندسی مکانیک چیست؟

می توان مهندسی هوافضا را یکی از زیر مجموعه های مهندسی مکانیک دانست که با گسترش و توسعه خود از مهندسی مکانیک منشعب شده است با وجودی رشته مهندسی هوافضا بسیار به گرایش های رشته مهندسی مکانیک مثل گرایش سیالات، کنترل، جامداد نزدیک است چرا که حوزه فعالیت مهندس هوافضا فقط به ساخت و تولید ماشین ها و وسایل پرنده مثل هواپیماها محدود نمی‌شود بلکه مهندسان هوافضا در خودروسازی نیز فعالیت می‌کنند مثلاً آیرودینامیک خودرو به آیرودینامیک هواپیما شبیه است و مهندسان هوا فضا به کمک تونل باد و علم آیرودینامیک خودروهای با مصرف بهینه تر می سازند.

در این مقاله سعی کردیم توضیحاتی درباره ی این رشته برای شما ارائه دهیم و نکات کلیدی را برای شما نام ببریم.
کسب اطلاعات درباره ی رشته های دانشگاهی و دانشگاه برای هر دانش اموز کنکوری حائز اهمیت می باشد.
هر دانش آموز کنکوری و هدفمند موظف است به تحقیق و جست و جو درباره ی رشته ی مورد علاقه ،دانشگاه ،محل تحصیل ، رتبه ی آن دانشگاه در کشور ،مزیت ها و مغایت ها و …..اطلاعات مفیدی کسب کند.

نتیجه:

و همچنین مشورت با فردی با تجربه و دارای اشراف بر روی انجام تکنیک های مشاوره ای و اطلاعات بالا درباره ی تمامی رشته ها و دانشگاها لازم است.
استاد موسوی فردی با تجربه و با علم و تسلط بر روی انجام مشاوره ی تخصصی بهترین انتخاب برای شما داوطلبین کنکوری و دانش اموزان عزیز می باشند.

همچنین برای  برنامه ریزی تحصیلی به صورت انفرادی و تخصصی برای هر شخص و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درباره ی پکیج توربو تست که مختص به تیم استاد موسوی می باشند به صفحه ی شخصی ایشان رجوع  کنید.
در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *