مراحل ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد چگونه است؟

مراحل ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد چگونه است؟

ما در این مطلب می خواهیم برای شما مراحل ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد چگونه است؟را شرح بدهیم .

مشاور تحصیلی همراه شما خواهد بود تا به موفقیت برسید.

صیل در مقاطع بالاتر هستند. در این مرحله نیز داوطلبان مانند دوره کارشناسی باید در آزمون کنکور کارشناسی بسیاری از دانشجویان کارشناسی بعد از اتمام دوران تحصیل خود به دنبال ادامه تحارشد شرکت کرده و در صورت قبولی در این آزمون انتخاب رشته کنند و وارد دوره کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس رشته خود شوند.

فوق لیسانس دوره ای از آموزش عالی است که پیش نیاز ورود به آن داشتن مدرک کارشناسی است .گذراندن دوره کارشناسی ارشد بر حسب رشته به دو طریق ناپیوسته و پیوسته انجام می‌گیرد. ورود به دانشگاه برای ادامه تحصیل در این مقطع در ایران نیازمند شرکت در آزمون کارشناسی ارشد است البته دانشجویان استعداد درخشان برای ادامه تحصیل می توانند در کارشناسی ارشد بدون کنکور شرکت کنند و بدون آزمون وارد این مقطع شوند.

کنکور ارشد نیز شباهت ها و تفاوت هایی با کنکور کارشناسی دارد که ما در این مطلب می خواهیم در مورد این موضوع با شما صحبت کنیم.

در حالت کلی وارد شدن به دوره کارشناسی ارشد دو حالت دارد :

کارشناسی ارشد پیوسته  و ناپیوسته. کارشناسی ارشد ناپیوسته دوره دوساله بعد از کارشناسی است . روش دانشجو برای گذراندن این دوره از طریق آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی انجام می شود. افرادی که قبول میشوند با توجه به رشته خود باید ۲۸ تا ۳۲ واحد درسی که ۴ تا ۱۰ واحد آن را پایان نامه اختصاص دارد بگذرانند تا بتوانند مدرک کارشناسی ارشد ناپیوسته را اخذ کنند. مدت زمان تحصیل در این دوره دو سال است.

راههای تحصیل در مقاطع ارشد

شرکت در کنکور کارشناسی ارشد پیوسته است .کنکور کارشناسی ارشد پیوسته مخصوص افرادی است که قصد دارند به صورت مستقیم مدرک کارشناسی ارشد خود را دریافت کنند و افراد علاقه مند به این روش تحصیلی پس از اتمام پیش دانشگاهی در کنکور کارشناسی ارشد پیوسته شرکت می کنند. این دوره ۶ ساله است و بدون هیچگونه وقفه ای در تحصیل انجام می شود.

امکان پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته در بعضی از رشته ها و دانشگاه های خاص وجود دارد اما در زمان مجاز برای تحصیل در این مقطع در نهایت ۷ سال است. با توجه به این نکته که تعداد افرادی که می‌خواهند در این دوره شرکت کنند کمتر از کنکور کارشناسی است. رقابت سختی در این کنکور وجود ندارد و دانشجویان می توانند با مطالعه دروس در مدت زمان سه الی ۶ ماه در رشته مورد نظر خود قبول شوند. سطح سوالات این کنکور  آسان تر از کنکور کارشناسی است.

این آزمون هر ساله طبق زمان بندی که در سایت سازمان سنجش وجود دارد برگزار می‌شود. برخی از رشته های این دوره دارای آزمون های عملی نیز هستند و افراد باید بعد از کسب نمره قبولی در آزمون تئوری در آزمون عملی نیز شرکت کنند که نمره قبولی در این آزمون در انتخاب رشته و قبولی تاثیر مستقیم می‌گذارد. در کنکور ارشد گزینش نهایی بر اساس نمره کل حاصل از ۸۰ درصد آزمون و ۲۰ درصد معدل دوره کارشناسی انجام خواهد شد و داوطلبانی که نمره لازم را بین داوطلبان کسب کرده باشند پذیرفته خواهند شد.

نتیجه:

آموزش  نکات مشاوره ای باعث افزایش مهارت شما دانش آموزان  عزیز در برنامه ریزی ،کنترل بهتر زمان ،تست زنی و  به زدن تست صحیح  کمک میکند.
این اطلاعات باز می شود شما در زمان و مسیر کنکور بالاترین بازده را داشته باشید.
شما دانش اموزان باید تحقیق های بسیار زیادی برای انتخاب بهترین مشاوره داشته باشید اگر خواهان پیشرفت و ترقی در درس و آمادگی کامل برای کنکور باشید.

محمد موسوی و تیم پشتیبانی بسیار با تجربه ی ایشان در مسیر موفقیت شما را به نحوه احسنت همراهی و تجربه های خود را  به طور کامل در اختیار شما دانش آموزان عزیز قرار می دهند. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با استاد موسوی به صفحه ی  ایشان مراجعه کنید.
در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *