در دوران جمع بندی چه کاری باید انجام بدهیم ؟

در دوران جمع بندی چه کاری باید انجام بدهیم ؟

ما در این مطلب می خواهیم برای شما در دوران جمع بندی چه کاری باید انجام بدهیم ؟ راشرح بدهیم .

مشاور تحصیلی همراه شما خواهد بود تا به موفقیت برسید

بیشتر دانش آموزان با آنکه با دقت و تمرکز  سر کلاس درس حاضر می‌شوند اما در موقع تدریس معلم پس از چند دقیقه حواسشان کاملاً پرت می‌شود و زمانی هم که به خود می آیند چند دقیقه از وقت کلاس گذشته است .در حالی که آنها ذهن خود را با افکار پراکنده مشغول کرده بودند .حتما شما هم دانش آموزانی را دیده‌اید که فقط سر کلاس به درس گوش فرا می دهند و در خانه بسیار کم مطالعه می کنند برعکس آنها کسانی هم هستند که ساعت‌ها در منزل مطالعه می‌کنند ولی همواره از نمره کم خود می‌نالند. بنابراین می بینیم که زمان مطالعه مهم نیست بلکه زمان مطالعه مفید و تمرکزی که برآن دارند اهمیت دارد.

در این میان روش تدریس معلم هر چقدر خوب و جذاب باشد نمی توان کاملا اطمینان حاصل کرد که دانش‌آموز در تمام مدت تدریس بر روی صحبت های معلم تمرکز داشته است. بنابراین در این مواقع معلمان می توانند از چند روش استفاده کنند .از آنجا که مدت زمان تمرکز بچه‌ها به تناسب سن آنها متفاوت است، برخی مواقع  دانش‌آموزان به میزان نسبتا کمی می‌توانند روی صحبت‌های معلم متمرکز شوند، بنابراین معلمان باید تمرکز طولانی روی درس را از دانش آموز خود انتظار داشته باشند بلکه باید سعی کنند درس را با ریتم و آهنگ یکنواخت ارائه نکند به عبارتی دیگر گاهی با لحن جدی، گاهی مهربان و آرام و گاهی استوار سخن بگوید .

دوران جمع بندی باید چه کاری انجام بدهیم :

معلمان هنگام تدریس برای اینکه از تمرکز داشتن دانش آموزان خود مطمئن باشند باید به چهره یکایک آنها نگاه کنند ضمن آنکه با چشم و صورت کلاس را دور زدن هم می توان میزان تمرکز دانش آموزان را سنجید و گاهی نیز با طرح سوالی این میزان سنجیده می‌شود .سوال های معمولی و ساده راه موثر و در عین حال نامحسوسی برای برگرداندن توجه دانش آموزان به کلاس است ضمن آنکه معلمان توجه داشته باشند که در هنگام تدریس تند و تند در کلاس قدم نزنند و به طور مداوم دست و سر خود را حرکت ندهند زیرا حرکات اضافی باعث برهم زدن تمرکز دانش‌آموزان می‌شود .

علاوه بر این آنها سعی کنند جملات خود را آرام و با زبان گویا و ساده بیان کنند و حتی الامکان با لهجه خاص صحبت نکنند. هنگام تدریس نیز تمام مدت جلوی در کلاس نایستند چراکه در آن صورت سایر نقاط کلاس به منطقه تحت کنترل دانش‌آموزان تبدیل می‌شود. بنابراین بهتر است در تمامی نقاط کلاس حضور پیدا کنند .با این روش نظارت خود را بر همه کلاس اعمال خواهند کرد.

برای ایستادن در جلوی کلاس هم بهتر است یکی از گوشه ها را انتخاب کنند. چون با این روش می‌توان همه کلاس را زیر نظر گرفت قبل از شروع تدریس به دانش آموزان بگویید که در پایان درس امروز چند سوال پرسیده میشود و به هر کس که پاسخ صحیح دهد امتیازی تعلق میگیرد از این طریق تمرکز دانش آموز روی درس بیشتر خواهد شد. معلمان قبل از آمدن به کلاس خود را در آیینه ببینند تا ظاهری آراسته و منظم در کلاس درس داشته باشند.

نتیجه:

آموزش  نکات مشاوره ای باعث افزایش مهارت شما دانش آموزان  عزیز در برنامه ریزی ،کنترل بهتر زمان ،تست زنی و  به زدن تست صحیح  کمک میکند.
این اطلاعات باز می شود شما در زمان و مسیر کنکور بالاترین بازده را داشته باشید.
شما دانش اموزان باید تحقیق های بسیار زیادی برای انتخاب بهترین مشاوره داشته باشید اگر خواهان پیشرفت و ترقی در درس و آمادگی کامل برای کنکور باشید.

محمد موسوی و تیم پشتیبانی بسیار با تجربه ی ایشان در مسیر موفقیت شما را به نحوه احسنت همراهی و تجربه های خود را  به طور کامل در اختیار شما دانش آموزان عزیز قرار می دهند. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با استاد موسوی به صفحه ی  ایشان مراجعه کنید.
در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *