اگر از برنامه های آزمون عقب افتادیم چه کار کنیم؟

اگر از برنامه های آزمون عقب افتادیم چه کار کنیم؟

ما در این مطلب می خواهیم برای شما اگر از برنامه های آزمون عقب افتادیم چه کار کنیم؟را شرح بدهیم .

مشاور تحصیلی همراه شما خواهد بود تا به موفقیت برسید

عقب افتادن از برنامه ریزی و برنامه آزمون و مسلط نبودن در بعضی از مباحث ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد و اصلاً نباید بابت این موضوع خود را سرزنش کنید و با یکسری راهکارهای درست می توانید این مشکل را حل کنید. بعضی از موارد عقب افتادن از برنامه به علت بروز مشکلی پیش بینی نشده و متاسفانه کم کاری دانش‌آموزان است که با عقب افتادن از برنامه معمولاً دانش‌آموزان نتیجه دلخواه کسب نمی‌کنند و روش غلطی که بسیاری از دانش‌آموزان استفاده می‌کنند اینکه برای جبران عقب افتادگی کلا بیخیال برنامه بعدی خودشان می شوند و روی مباحث عقب افتاده تمرکز می کنند این روش بسیار غلطی است و بر مشکلات آن‌ها اضافه می‌کند.

عقب افتادن از برنامه ازمون:

اولین قدم توجه به قسمتهایی است که به خوبی روی آنها کار کردید و مطمئناً با یک مرور ساده به تسلط قبل خواهید رسید، پس اینجا شما این امکان را خواهید داشت که زمان بیشتری داشته باشید برای مباحث ضعیف تر‌. مطمئناً با این زمان اضافه ای که برای مباحث ضعیف تعیین می‌کنید می‌توانید بخشی از مشکلات این مباحث را حل کنید. بهترین زمان برای استفاده از زمان اضافه این است که ان را  اختصاص دهید به درس های ضعیف تر. د زمان شرکت در آزمون زمان بررسی خطا هاست یعنی شما نباید همه مباحث را از ریشه مطالعه کنید. فقط باید مرور انجام دهید و مطالعه ریشه ای را باید قبلاً انجام داده باشید.

برای کلیه قسمت های درسی یک زمان را در نظر بگیرید و نباید بیشترزمان را صرف قسمت هایی  کنید که در آن قوی هستید باید صرف قسمت‌هایی شود که ضعف بیشتری دارید. توجه کنید اگر در مبحثی ضعف دارید حتماً برای رفع این خطا یک برنامه داشته باشید ، نباید مبحثی که در آن ضعیف هستید را به حال خودش رها کنید ، حتماً باید روی این مباحث هم مسلط شوید. اگر با کمبود زمان مواجه هستید می توانید قسمت هایی که به مباحث دیگر ارتباط زیادی ندارد را به مراحل پایانی برنامه مطالعات انتقال دهید .

نکته ازمون:

دو نکته مهم را توجه کنید این که به عقب برنگردید. اولین نکته این است چون بعضی از دانش‌آموزان می‌گویند حالا که من آن درس‌ها را عقب افتاده ام برگردم آنها را سر و سامان بدهم و ادامه مطالعه ام را انجام دهم در حالی که به این فکر نمی کنند زمانی که دارند به آن درس‌های عقب افتاده اختصاص می‌دهند آن زمان یکسری موضوعات دیگر را می‌خواندند و آنها را هم تبدیل کردند به درس هایی که عقب مانده است، پس اگر الان موضوعی را عقب انداخته اید بگذارید برای پایان مطالعه.

‏وقتی به ایستگاه های جبرانی و آزمون های جمع بندی دوره ای رسیدید چون مباحث آزمون جدیدتر را خوب خوانده اید می توانید وقت بیشتری برای مباحث آزمونی که از دست داده اید نگه دارید و با چند ساعت مطالعه بیشتر از اینجا به بعد با برنامه آزمون ها کاملاً هماهنگ شوید . اما اگر حجم مطالبی که از آزمون یا آزمون های قبلی که نخوانده اید خیلی زیاد است در صورتی که الان بخواهید مباحث آزمون قبل را بخوانید کم‌کم از همه آزمون ها عقب می مانید و این ممکن است باعث شود کم کم تصمیم بگیرید که برنامه آزمون ها را کاملاً بی خیال شوید.

نتیجه:

آموزش  نکات مشاوره ای باعث افزایش مهارت شما دانش آموزان  عزیز در برنامه ریزی ،کنترل بهتر زمان ،تست زنی و  به زدن تست صحیح  کمک میکند.
این اطلاعات باز می شود شما در زمان و مسیر کنکور بالاترین بازده را داشته باشید.
شما دانش اموزان باید تحقیق های بسیار زیادی برای انتخاب بهترین مشاوره داشته باشید اگر خواهان پیشرفت و ترقی در درس و آمادگی کامل برای کنکور باشید.

محمد موسوی و تیم پشتیبانی بسیار با تجربه ی ایشان در مسیر موفقیت شما را به نحوه احسنت همراهی و تجربه های خود را  به طور کامل در اختیار شما دانش آموزان عزیز قرار می دهند. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره با استاد موسوی به صفحه ی  ایشان مراجعه کنید.
در آخر از شما می‌خواهیم که اگر سوال یا نظری دارید در انتهای همین مقاله  در قسمت نظرات سوالات خود را مطرح بفرمایید تا شخص استاد موسوی پاسخ آن‌ها را برایتان ریپلای کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *