چه زمانی تست تألیفی بزنیم؟

چه زمانی تست تألیفی بزنیم؟

موضوعی که در حال حاضر برای کنکوریها بسیار مهم است. زدن تست تالیفی و کنکوری است. خیلی از دانش اموزان و پشت کنکوریها میپرسند، که در حال حاضر به طور میانگین ۴۰ الی ۵۰ درصد مطالعه انجام داده ام. و حالا میخواهم تست زنی اصولی را شروع کنم. در این مقاله میخواهیم به موضوعات مهم حول محور تست زنی و تست های تألیفی بپردازیم.

برای انتخاب رشته کنکور تجربی کلیک کنید.

چه زمانی تست تألیفی بزنیم؟

ابتدا باید چند دسته بندی انجام دهیم. دسته اول داوطلبینی هستند. که تا به حال مطالعه مفید و منسجم نداشته اند. و از حالا می‌خواهند شروع کنند، به درس خواندن. یعنی به تسلط کافی در دروس نرسیده اند. اگر شما جزو این دسته هستید. که تازه میخواهید شروع کنید. یا درصدی حدود ۱۰ الی ۲۰ دارید. اصلا الزامی وجود ندارد. که تست تألیفی بزنید. یا ذهنتان را درگیر این کنید. که باید تست های زیاد و سطح بالا بزنید. شما فعلا باید مطالعه کنید. و در درس ها به تسلط برسید. البته که مطالعه و یادگیری هم تست زنی دارد. و برای تثبيت مطالب در ذهن تست زنی لازم است. نمیتوان یادگیری کنکوری را از تست جدا کرد. که مدل تست های اموزشی و تست تألیفی و سطح بندی آنها متفاوت است. که این موضوع بیشتر به مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی صحیح مربوط میشود. و باید برنامه‌ریزی قوی داشته باشید.

دسته دوم مربوط به دانش آموزانی است. که مطالعه خوبی داشته اند. و دارند، مطالب را تمام میکنند. و کم کم وارد فاز جمع بندی میشوند. اگر در این دسته از دانش آموزان هستید. و با تست های قوی کنکور مواجه شدید، اصلا نباید خودتان را در معذوریت قرار دهید. که باید تمام تست های کنکوری را بزنید، اصلا نگران نباشید. خیلی راحت و بدون استرس بین تست هایی که در برنامه ریزی خود دارید. تست های کنکور راهم کم کم بزنید. و یا تست تالیفی فرقی نمیکند. چرا که باید تست های کنکوری را یاد بگیرید. اما این یادگیری نباید با استرس و ترس باشد.

چند تا ازمون مشابه کنکور بزنیم؟

پس نباید خودتان را درگیر این کنید. که حتما باید تست هایی ک از این به بعد میزنید. همگی تست تالیفی و کنکوری باشند. اما باید انها را بین دیگر تست ها کم کم بزنید. تا مدل سوالات و قلق آنها دستتان بیاید؛ چرا که نزدیک ترین مدل سوالات کنکور شما غالبا مانند و مشابه تست های کنکور های گذشته است. پس وقتی در بین تست هایی که میزنید. به تست های کنکور گذشته رسیدید. آنها را جا نیندازید. و حتما همان نوقع ان را یاد بگیرید. چه بهتر که اصلا چندیدن بار انها را مرور کنید. اگر قصد دارید؛ نزدیک به کنکورتان بیشتر روی آنها تمرکز کنید.

اما توجه کنید. در این موضوع افراط و تفریط نکنید. یعنی این هم درست نیست. که از الان یک باره شروع کنید. فقط تست های شبیه ساز کنکور بزنید. این کار هم اشتباه است. بهترین کار همان پیش بردن همه نوع تست های جزوه، کتاب تستی، یا هرچیزی که با آن پیش میروید، است. و بین آنها حتما تست های کنکوری هم بزنید‌.ئاینطور دچار روزمرگی و خستگی و یک نواختی هم نمیشوید. هم دسته اول و هم دسته دوم پس از انجام کار های مناسب خودشان باید هر دوهفته یک بار ازمون بدهند. و آنها را کار کنند. یا نهایتا هر سه هفته یک بار ازمون دهند.

جهت مشاور کنکور در این قسمت کلیک کنید.

آیا داشتن مشاور کنکور ضروری است؟

در نظر داشته باشید. ازمون دادن برای فضای مطالعاتی شما بسیار مهم است. و نباید به صورت تک درس پیش بروید. امیدوارم از این مقاله نهایت استفاده را ببرید. دقت کنید، که بهترین و بدون ریسک ترین راه مشورت با مشاور درسی و برنامه ریزی مناسب با هر دانش اموز است. میتوانید سوالات مشاوره درسی خود و همچنین برنامه ریزی مطالعاتی چند بعدی خود و کامل خود را از استاد موسوی دریافت کنید. محمد موسوی مشاور اختصاصی رشته تجربی است. که حتما از همکاری با ایشان مانند همه دانش اموزان دیگر راضی خواهید بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *