رشته مدیریت بیمه برای چه کسانی مناسب است؟

رشته مدیریت بیمه برای چه کسانی مناسب است؟

ما در این مطلب می خواهیم برای شما رشته مدیریت بیمه برای چه کسانی مناسب است؟ را شرح بدهیم .

مشاور تحصیلی تجربی به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به موفقیت برسید

اولین شرط انتخاب مدیریت بیمه علاقه به مباحث مدیریتی و بیمه از همچنین دانشجویان این رشته باید از قدرت بالای تجزیه و تحلیل اقتصادی برخوردار باشند و با مباحث حسابداری و ریاضیات به اندازه لازم آشنا باشد و از اعداد و ارقام ابایی نداشته باشند.
روابط عمومی و توانایی برقراری ارتباط با مشتریان شرط دیگری برای موفقیت در رشته مدیریت بیمه از و دانشجویان رشته مدیریت بیمه باید ریسک پذیر باشند و از نوسانات بازار و سود و زیان ها نترسان همچنین تسلط بر زبان انگلیسی و مهارت های هفتگانه کامپیوترICDL برای موفقیت در مدیریت بسیار مفید است.

بازار کار و درامد رشته مدیریت بیمه:
رشته مدیریت بیمه با توجه به شرایط بازار کار کشور از بازار کار نسبتا خوبی برخوردار است و فارغ التحصیل رشته مدیریت بیمه متناسب با مهارت و محل کار خود درآمدهای متفاوتی دارند متداولترین بازار کار دانش آموختگان مدیریت بیمه شرکت‌های بزرگ بیمه اسیا آنها می‌توانند با کسب نمایندگی یک شرکت بیمه اقدام به تاسیس دفتر بیمه خود کند و به نمایندگی از شرکت به مردم خدمت رسانی کنند.
همچنین آنها می توانند در حوزه های گوناگون بازاریابی و بازرگانی روابط انسانی و امور مالی و اقتصادی بخش فروش سازمان ها و بخش های مشاوره مشغول به کار شوند.

 

رشته مدیریت بیمه برای چه کسانی مناسب است؟

برای قبولی در رشته مدیریت بیمه چه درسهایی را بخوانیم؟

رشته مدیریت بیمه در زیر گروه ۳ علوم انسانی قرار دارد و ریاضیات و اقتصاد با اهمیت ترین دروس قبولی رشته مدیریت بیمه از:
ریاضیات با ضریب ۴
اقتصاد با ضریب ۳
ادبیات اختصاصی با ضریب ۲
علوم اجتماعی با ضریب ۲
سایر دروس با ضریب ۱

 

تفاوت رشته مدیریت بیمه با مدیریت بیمه اکو:

رشته مدیریت بیمه اکو و مدیریت بیمه از لحاظ واحدهای درسی و مباحث تفاوتی با یکدیگر ندارند فقط در رشته مدیریت بیمه اکو مباحث درسی به زبان انگلیسی است و دانشجویان باید به زبان انگلیسی مسلط باشند.
رشته مدیریت بیمه اکو غیر متمرکز بوده و بعد از پذیرش دانشجو می پذیرد اما مدیریت بیمه متمرکز است و مصاحبه ندارد.
به دلیل استفاده از منابع انگلیسی در رشته مدیریت بیمه و دانشجویان این رشته از منابع به روسری نسبت به مدیریت بیمه برخوردارند.

 

فرصت های شغلی برای رشته مدیریت بیمه:

فارغ التحصیلان این رشته دارای پارس رای شغلی خوبی حتی در دوران تحصیلی خود هستند این افراد می‌توانند در شرکتهای بیمه‌ای ، کارگزاری بیمه ، بانک ها مشغول به کار شوند.
برخی از داوطلبان در صورت داشتن شرایط مناسب و کسب نمایندگی بیمه می‌توانند نسبت به تاسیس دفتر بیمه اقدام کنند از دیگر شورای مناسب برای فارغ‌التحصیلان می‌دانند به کارشناس تحقیقات بازار، رئیس بانک، مدیر فروش ،بازاریابی کارشناس گمرک اشاره کرد.

 

مدیریت بیمه چه کاری انجام میدهد؟

به طور معمول ایران بیمه و انواع متخصصان مانند کارگزاران ، کارفرمایان ، مدیران ریسک، بازپرس ادعاها و ارزیابان در شعبه نظارت می کند بخش عمده ای از کارهای مدیر بیمه این است که اطمینان حاصل کنند که نمایندگان آنها در مورد بیمه ای که می فروشند روی تکنیک فروش آن ها و در مورد مسائل مربوط به پیروی از اخلاق و حقوقی که با آنها روبرو هستند به خوبی آموزش دیده اند یک مدیر بیمه موثر بر نمایندگان فروش کمک می‌کند تا نقاط ضعف خود را به نقاط قوت تبدیل کند در صورت لزوم آنها را در بازدیدهای میدانی همراهی کند.

همچنین بسیار حائز اهمیت است که یک مدیر با رعایت قوانین و مقررات بیمه از شرکت خود در برابر مسائل اخلاقی یا دادخواست محافظت کند آنها همچنین به بررسی ادعا نظارت می کند و اطمینان می‌دهد که کارکنان به مقررات عمل می کنند.
همچنین برخی از مدیران ممکن است در برنامه ریزی استراتژیک و اجرای برنامه‌ها و سیاست‌های جدید ابداع شده توسط شرکت‌های خدایا در بررسی سیاست‌های موجود و تحلیل خطرات مرتبط با آن ها نقش داشته باشند.

نتیجه:

انتخاب رشته دانشگاهی همواره به عنوان یکی از مهم ترین انتخاب های زندگی به شمار می‌آید زیرا به طور مستقیم بر آینده فرد تاثیرگذار خواهد بود اولین نکته که در انتخاب رشته دانشگاه باید به آن توجه نمود شناخت علایق و روحیات فردی میباشد داوطلب باید بداند به چه رشته های تحصیلی علاقه داشته و در آن استعداد دارد نکته بعدی که باید به آن توجه شود شناخت رشته های دانشگاهی می باشد داوطلب پیش از انتخاب یک رشته باید به خوبی در مورد آن تحقیق نموده و بازار کار و آینده شغلی و درآمد آن را به خوبی بررسی نموده و سپس اقدام به انتخاب آن نماید با توجه به نکات گفته شده می‌توان رشته درستی را انتخاب نموده تا هوا را آینده روشنی در پیش روی جوانان این کشور قرار بگیرد .

برای انجام انتخاب رشته روش تخصصی swot که روشی نوین در امر انتخاب رشته است و ابداع آن استادموسوی بوده است به صفحه ی ایشان رجوع کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *