رتبه یک کنکور ۱۴۰۰ چه کسی بود؟

رتبه یک کنکور ۱۴۰۰ چه کسی بود؟

ما در این مطلب می خواهیم برای شما رتبه یک کنکور ۱۴۰۰ چه کسی بود؟ را شرح بدهیم .

آشنایی با نیما ابوالحسنی رتبه یک کنکور تجربی ۱۴۰۰

رتبه یک کنکور ۱۴۰۰ چه کسی بود؟

چگونه رتبه یک کنکور تجربی شویم؟

برای کسب رتبه تک رقمی تجربی متفاوت عمل کنید. هنگام مواجه شدن با کنکور، تجربه ۱۱ سال درس خواندن در مدرسه را دارید. در این ۱۱ سال شیوه‌های متفاوتی برای درس خواندن پیدا کرده‌اید. درس خواندن در طول ترم یا شب امتحان و متوسل شدن به کتاب‌های دعا را همگی تجربه کرده‌ایم. برای برنده شدن در این ماراتن باید در برنامه‌ریزی و شیوه درس خواندن خود تغییراتی ایجاد کنید.

هدف گذاری درست

یکی از مشکلات دانش‌آموزان در دوران کنکور گم کردن هدف اصلی‌شان است. اگر چشم‌اندازی به آنچه قرار است برایتان پیش بیاید نداشته باشید در وسط مسیر خسته می‌شوید. باید بتوانید چشمانتان را ببندید و خودتان را در قامت یک پزشک، پرستار، ماما یا هر رشته ارزشمند دیگری که دوست دارید تصور کنید. پس یک پاسخ مهم به سوال چگونه رتبه یک کنکور تجربی شویم این است که هدف داشته باشید.

برنامه ریزی شخصی

دادن برنامه کلی به دانش‌آموزان می‌تواند آن‌ها را تا نیمه مسیر همراهی کند. اما سوال ما در اینجا این است که با این برنامه‌ریزی چگونه رتبه زیر هزار تجربی شویم یا تک رقمی شویم؟ برنامه ریزی رتبه ۱ کنکور تجربی با توجه به ویژگی‌های شخصی، وضعیت تحصیلی و توانایی هر فرد است. همه دانش‌آموزان به یک ساعت مطالعاتی مشخص نیاز ندارند. در واقع این برنامه‌ریزی‌ها نسخه‌ای نیست که برای همه یک جور پیچیده شود. ممکن است شما در زیست شناسی، ریاضی یا شیمی بیشتر از سایر دروس مشکل داشته باشید. پاشنه آشیلتان را پیدا کنید و برای بهبود نقاط ضعفتان تلاش کنید.

ساعت مطالعه

ساعت مطالعاتی خود را به مرور افزایش دهید و به بیشترین حد خود برسانید. این زمان ممکن است برای یک دانش‌آموز ۱۲ ساعت و برای دیگری ۸ ساعت باشد. نکته مهم بازدهی و میزان پاسخگویی ذهن و جسم شما به ساعات مطالعه است. اما اگر بخواهیم از یک قاعده کلی سخن  بگوییم، در روزهای غیر تعطیل بهتر است بین ۴ تا ۶ ساعت و در روزهای تعطیل ساعت مطالعه مفید خود را تا ۱۰ ساعت برسانید.
در این مورد باید به برنامه ریزی شخصی سازی شده توجه داشته باشید زیرا ساعت مطالعه هر فرد باتوجه به شرایط روحی و جسمانی متفاوت می باشد.

مرور و دوره مطالب کنکور تجربی

هیچ ذهنی نمی‌تواند تمام مطالب درسی را با یک بار مطالعه به خاطر بسپارد. به نظر شما، با مرور نکردن مطالبی که چند ماه پیش خوانده‌ایم، چگونه رتبه برتر کنکور تجربی شویم؟ هر مطلبی را طی ۴ مرحله مرور کنید:

۱ روز بعد از مطالعه
۱ هفته بعد از مطالعه
۱ ماه بعد از مطالعه
۱ فصل (۳ ماه) بعد از مطالعه
به این ترتیب مطب در ذهن شما تثبیت می‌شود و به راحتی فراموش نمی‌‌شود.

در ادامه مقاله به اشنایی و توصیه های رتبه یک کنکور ۱۴۰۰ می پردازیم

بیوگرافی نیما ابوالحسنی رتبه یک کنکور تجربی

پدرش کارشناس روانشناسی خوانده و کارمند فرودگاه است، مادرش دبیر است و کارشناسی ارشد خوانده است.
نیما ابوالحسنی یک برادر بزرگتر نیز دارد که فارغ‌التحصیل رشته اقتصاد نظری از دانشگاه علامه است که بسیار به او در قبولی کنکور کمک کرده است.

از نظر رتبه اول کنکور تجربی امسال، برای کسب یک نتیجه حتما باید خانواده کمک کند و آرامش را ایجاد کنند و من از این بابت از خانواده‌ام تشکر می‌کنم که چنین فضای پر از آرامش را فراهم آوردند.

نیما در مدرسه تیزهوشان دولتی شهیدمدنی تبریز تحصیل کرده است.
او از کلاس های خصوصی و آزمون های خصوصی بهره برده اما می گوید معلمان و نوع تدریسشان در مدرسه بسیار کارساز است.

ابوالحسنی به رشته پزشکی علاقمند است و هم اکنون در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل می کند و قصد دارد پزشکی حاذق شود.

آقای ابوالحسنی تاکید می‌کند: کنکور و کسب رتبه اول به هوش بالا نیاز ندارد بلکه یک فرد با هوش متوسط می‌تواند با سختکوشی و هدف‌گذاری به نتیجه برسد.

اقای ابوالحسنی در باره استراتژی مطالعه خود اینگونه بیان می کنند؛

درحین مطالعه خط قرمزهایی داشتم که همواره رعایت می کردم ، برای مثال منتظر کلاس درس نمی ماندم و درسها را خودم پیش خوانی می کردم به عبارتی در یادگیری دروس به کسی یا چیزی وابسته نبودم و همیشه خودم پیش از هر چیزی دست به کار می شدم .

2- مطالعه ام مبتنی بر تست زنی بود و حتی در زیست شناسی بر خلاف نظر خیلی ها باز هم بر تست و تست زنی تأکید داشتم .

3- همیشه سعی می کردم طوری درس بخوانم که خسته و دلزده نشوم به همین دلیل مطالعه ام را از مباحث جذاب و ساده تر شروع می کردم .

همچنین درباره میانگین ساعت مطالعه خود اینگونه بیان کرده اند؛

سعی می کردم روزانه 5 عنوان درسی مطالعه نمایم .  در پایه دهم روزانه حدوداً 6 ساعت ، پایه یازدهم ( که کلاس ها آنلاین برگزار می شد ) حدوداً 8 ساعت  و در پایه دوازدهم  9 الی 10 ساعت مطالعه می کردم  و دو ماه مانده به کنکور مطالعه ام را  به 12 ساعت رساندم.

وقتی از ایشان درباره دلسردی و دلزدگی در دوران کنکور پرسیده شد جواب دادند؛

در دو بازه زمانی دچار دلسردی شدم که بارزترینش دهه اول آبان ماه بود که به کرونا مبتلا شدم ، روز اول اوضاعم خیلی وخیم بود و همان روز فاتحه کنکور، درس و حتی ادامه زندگی را خواندم و به شدت خودم را باختم اما با گذشت چند روز که به طور مطلق استراحت کردم اوضاع جسمی و روحی ام بهتر شد و 5  روز بعد از آن در آزمون کانون شرکت کردم و رتبه دوم کشوری را کسب نمودم .

بیشتر دانش اموزان تصور می کنند که این موضوع تنها برای آنها اتفاق می افتد درصورتیکه می بینید این موضوعات برای رتبه اول کنکور هم پیش می اید که تنها با مدیریت درست شرایط می توان از آن عبور کرد.

توصیه اقای ابوالحسنی به دانش اموزان کنکوری

کنکور فقط درس و مطالعه نیست بلکه نوعی زندگی است یعنی باید مثل زندگی کردن حواستان به خیلی چیزها باشد باید مراقب باشید مرتکب خطاهای جبران ناپذیر مثل توجه به حواشی نشوید ، هیچ وقت خودتان را با بقیه مقایسه نکنید چون شما فقط ظاهر آنها را می بینید پس خودتان را فقط با خودتان مقایسه کنید .

درصد های کارنامه نیما ابوالحسنی

ادبیات : ۷۴.۷
عربی و دینی ۹۴.۷
زبان ۸۹.۴
زمین شناسی ۹۰.۷
ریاضی ۵۵.۶
زیست ۹۲
فیزیک ۹۱.۲
شیمی  ۹۲.۴

کلام اخر

برای موفقیت در کنکور بایستی فاکتورهای زیر را داشته باشید :

برنامه ریزی دقیق
راهنمای با تجربه و حرفه ای
روحیه و حس و حال انگیزشی
سبک زندگی استادارد و صحیح
قدرت مدیریت زمان
آگاهی از ترفند ها و راه های میان بر
مقاومت و مداومت تلاش
اگر شما هم می خواهید هرکدام از فاکتور های بالا را داشته باشید و از مشاور کنکور مطمئن و آگاه بهره مند باشید می توانید بااستاد موسوی و تیم مشاوره موسسه کنکور پزشکی در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *