چرا در کنکور پیشرفت نمی کنیم؟

چرا در کنکور پیشرفت نمی کنیم؟

چرا در کنکور پیشرفت نمی کنیم؟

یک سری دانش آموزان هستند. که هرچقدر ک تلاش میکنند. یا سرعت پیشرفت و نتیجه گیری کمی دارند. یا کلا در حال درجا زدن هستند. و ترازشان از نقطه اول خود فاصله نمیگیرد. شما حتی اگر یک ماشین را در نظر بگیرید. که هم سوخت دارد، هم روشن است. و هم از نظر فنی سالم، تا وقتی ترمز را رها نکنید. گاز دادن نتیجه ای به همراه نخواهد داشت.

پس گاهی مشکل از این نیست. که مطالعه صورت نمیگیرد. مشکل از این است که نحوه مطالعه صحیح نیست. برنامه ریزی درسی غلط است. و یا عادت های اشتباه زحمات شما را کمرنگ میکند. در این مقاله میخواهم به شما بگویم چرا هرچه مطالعه میکنید نتیجه نمیگیرید!!

اولین مورد که باید به آن توجه کنید این است. که باید پیوستگی را جدی بگیرید. این دست توضیحات زیاد است. و البته دلیل پیوستگی خوانی واضح است. شاید کلیشه ای به نظر برسد. که حتما شما به عنوان یک کنکوری زیاد از این موارد راجب پیوستگی شنیده اید. اما تا به آن عمل نکنید. و نتیجه فوق‌العاده پیوستگی را خودتان تجربه نکنید. از اهمیت آن باخبر نخواهید شد.

برای انتخاب رشته کنکور تجربی کلیک کنید.

پیشرفت در مطالعه کنکوری

نکته ای که در این مکرد وجود دارد. این است. که نباید برنامه ریزی سنگینی در ابتدای راه داشته باشید. و هر چیزی باید از یک سطح نرمال شروع شود. و رفته رفته افزایش پیدا کند. اصلا به این فکر نکنید. که راه چند ماهه را یک شبه پیش ببرید. باید تلاش کنید. برنامه ریزی دقیق داشته باشید. و در کنار ان استمرار و پشتکار را نیاز دارید. پس اگر تا به حال شروع نکرده اید. و به‌هر نحوی میخواهید کار را استارت بزنید. بهترین کار شروع از یک سطح متوسط است. و یک ساعت مطالعه ای که برای شروع معقول باشد.

اگر از روز اول ساعت بالا را در نظر بگیرید. حتی اگر چند روزی بتوانید با همان ساعت بالا برنامه را پیش ببرید، روز های بعد افت شدید خواهید داشت. چرا که ذهن شما هنوز اماده انجام مراحل سخت نیست. و این باعث میشود. که هم خسته شوید. و هم انگیزه شما کاهش پیدا کند. پس قدم اول خود را محکم بردارید. و از رویا پردازی دوری کنید.

اگر از ساعت مطالعه بالا شروع کنید. و بعد از چند روز که قطعا مطالعه شما افت کرد. دچار نا امیدی شدید و یا حتی در ادامه ان دوباره مطالعه شما در روز به صفر رسید. و همچنان بی انگیزگی ادامه دار شد. ان وقت است. که هم انگیزه مطالعه را از دست داده اید. و هم وقتتان تلف شده. و در نهایت این مطالعه پراکنده و بی قانون علاوه بر ایکنه نتیجه ای نداشته باعث کلافگی هم شده است.

باز هم تکرار میکنم که پیوستگی بسیار مهم است. و در همین چند سطر اهمیت ان تا حدودی مشخص شد، که شما اگر در روز ۵ ساعت مطالعه داشته باشید. و ان را هر روز تکرار کنید. با استمرار بهتر از این است. که چند روز مطالعه ۱۰ ساعتی داشته باشید. و بعد انرا رها کنید. یا بعد از ان افت ساعت شدید داشته باشید.

دانش اموزانی که به مطالعه و پیشرفت ادت ندارند، تکلیفشان چیست؟

خب مشخصا باید بالاخره شروع کنید. اما بنا به توانایی های خودتان، مسیر شخصی که در پیش رو دارید. باید برنامه ریزی را هماهنگ با انها انجام دهید. و مطالعه را با ساعتی که خودتان یا مشاورتان می‌سنجند پیش ببرید. در ادامه کم کم این ساعت اولیه که تثبیت شد. انرا افزایش میدهید. و پس از حداکثر دوماه شما به یک ساعت مطالعه مناسب و مطلوب میرسید. که دیگر بی انگیزگی، خستگی و افت کمیت ندارد. چونکه ذهن شما کم کم به ان عادت کرده. و خسته نمیشود.

در مورد نحوه مطالعه مشخص است. که هر فرد با دیگری متفاوت است. و درست است. که همه یک مسیر مشخص کنکور دارند. اما نمیتوان برای همه یک مدل را طرحی و اجرا کرد. بهترین کار مشورت با مشاور تحصیلی است. و اینکه از تجربیات کسی استفاده کنید. که هر سال این مسیر را با دانش آموزان متفاوت طی میکند. و کار بلد است.

اکثریت داوطلبین کنکوری مشکل اولیه انها در ارتباط با برنامه ریزی درسی است. چرا که این برنامه درسی است. که همه عوامل مهم اعم از انگیزه، مهارت، کمیت و کیفیت مطالعه را همزمان و به طور کلی پیش خواهد برد. شاید در نگاه کلی برنامه‌ ریزی یک کار ساده باشد. اما حداقل راجب کنکور داستان کاملا متفاوت خواهد بود. و در اصل این نکات ریز برنامه ریزی است. که نتیجه کار را مشخص میکند. پس‌موضوع برنامه ریزی تحصیلی و مشاور درسی را جدی بگیرید.

مراحل مهم مطالعه ای پیشرفت کنکور

این مورد هم زیر مجموعه ای از مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی است. که باید کسانی که به هر دلیلی می‌خواهند خودشان برنامه بنویسند. به ان توجه کنند. مطالعه و یادگیری مراتبی دارد. که باید انها را طی کنید. تا در ذهن جای بگیرد. و در نهایت مهارت تست زنی را کسب کنید. باید بدانید که هر درس نحوه مطالعه مجزا دارد. تست زنی باید به چه نحوی باشد. از مفهموم های تستی مثل اموزشی، تستی، تشریحی و….اگاهی داشته باشید. و از این دست نکات ریزی که قابل توجه هستند.

باید بدانید کا برخی دروس نیازمند زمان بیشتری هستند. و یابرای مطالعه لازمه یک مقدمه از درسی دیگر و یا مبحثی دیگر است. و یا حتی چیدمان دروس در برنامه ریزی و اشنایی با مباحث قابل سرمایه گزاری و…. برای همین است. که میگویم اینها نکات ریزی است. که در کنار هم‌یک برنامه‌ریزی صحیح به شما خواهد داد. و مانند تکه های پازل باید همگی کنار هم قرار بگیرند. و در جای درست خود تصویر صحیح را خواهند ساخت. عملا شما نمیتوانید و وقت ندارید. که هما اینها را اموزش ببینید. و منطقی ترین روش این است. که این قسمت از مسیر را به مشاور تحصیلی بسپارید. و تمرکز و انرژی خود را صرف مطالعه و اموزش کنید.

مروز منظم و پیشرفت کنکور

توقع نداشته باشید، وقتی مطلبی مطالعه میکنید. سه ماه بعد هم به همان خوبی مطالعه اولیه تست زنی کنید. و لازمه عمیق شدن مطالب و یادگیری صحیح صرف زمان برای مرور است. که در همین سایت نحوه مرور و چگونگی مرور کنکوری را در مقاله ای دیگر‌ برایتان توضیح داده ام. که همین مرور کردن هم زیر مجموعه ای از پیوستگی است. تا ذهن مطالب را بازیابی کند. که با مرور زمان کمرنگ و فراموش نشوند. پیشرفت در کنکور همت میطلبد!

جهت مشاور کنکور در این قسمت کلیک کنید.

در ادامه باید بگویم؛ که اگر شما یک نکته از این مقاله یاد بگیرید. و به آن عمل کنید. بسیار مفید تر خواهد بود. تا اینکه مقاله های متفاوت مطالعه کنید. به هیچ کدام عمل نکنید. پس از همین امروز شروع به مطالع کنکور کنید. و در این مسیر پیشرفت با مشاور تحصیلی مشورت کنید. تا موفق شوید. تیم استاد محمد موسوی به شما کمک میکند. تا همراه با تجربه های استاد مسیرتان هموار تر شود. برای ارتباط مستقیم با استاد موسوی میتوانید به صحفه شخصی محمد موسوی مراجعه کنید. و همچنین نتایج دیگر دانش آموزان را ببینید ‌.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *