اگر از الان شروع کنم پزشکی قبول میشم؟

اگر از الان شروع کنم پزشکی قبول میشم؟

مقاله ای که شما برای مطالعه انتخاب کردید. مربوط به قبولی در رشته پزشکی در صورتی است. که داوطلب از مطالعه در تابستان غافل بوده. و از آن بهره نبرده است. با تیم ما همراه باشید.

انتخاب رشته کنکور تجربی را بسیار جدی بگیرید.

تابستون درس نخوندم، میتونم پزشکی قبول بشم؟

مواردی را که شما باید رعایت کنید. به شرح زیر است:

تابستون درس نخوندم، میتونم پزشکی قبول بشم؟

1) پاک سازی ذهن

یک ذهن روشن و دور از هرچیز منفی و مخرب نقش مهمی در موفقیت انسانها دارد. بدون شک ذهن ناآرام و مضطرب نمی‌تواند سبب عملکرد درست مغز و حافظه شما  شود. بنابرین توصیه تیم مشاوره پزشکي در مرحله اول به شما این است. که ابتدا ذهنتان را پاک سازی کنید. شاید برایتان سوال باشد. که ذهن را از چه چیزهایی باید خالی کرد:

  • هرگونه فکر منفی که سبب استرس و کاهش تمرکز شما شود. مثل: مقایسه کردن خود با دیگر رقبا، ناباوری و دست کم گرفتن خود، اگر رتبم خوب نشه چی کار کنم، اگر پزشکی قبول نشم چی، اگر نتونم به سوالای کنکور جواب بدم، کاش تابستون و خوب درس میخوندم، چرا حس میکنم کند ذهن شدم، من امیدی به خودم ندارم.

اگر شما با این گونه افکاری که به ذهنتان رجوع می‌کنند. مقابله نکنید، کنترل ذهنتان را به دست نگیرید. و با ذهنی آشفته و پر از  استرس به استقبال کنکور بروید. چیزی جز شکست نصیب شما نمی‌گردد. این را بدانید که وجود چنین افکاری برای همه پیش می‌ اید. اما چیزی که  سبب تمایز یک رتبه برتر را با  سایر داوطلب ها میشود. حفظ آرامش و کنترل ذهن است. مهم ترین و کارساز ترین راهکار ها موارد زیر است دو مورد است.

  1. گفت و گو کردن: بهتر است. در این زمان با مشاور تحصیلی خود تماس گرفت و صحبت کنید. بدون شک یک مشاور تحصیلی ماهر و با تجربه راهکار های خوبی برای مقابله با افکار منفی و بازگشت پرانرژی شما به میز مطالعتان دارد.
  2. نوشتن: شما میتوانید پس شناسایی این افکار آنها را روی برگه ای نوشته. و برای هر کدام دلیل بیاورید. سپس مقابل آن راهکار بنویسید. و مشکلتان را حل کنید. این گونه ذهنتاان نیز آرام می‌گرد.

2) برنامه ریزی اصولی

 برنامه ریزی اصولی

در این بازه از سال داوطلبی که با هدف پزشکي برای کنکور درس میخواند باید برنامه ریزی اصولی و صحیحی را داشته باشد. با توجه به اینکه شما یک بازه  تقریبا ۳ ماهه را از دست داده اید. بنابرین در  برنامه ریزی تحصیلی شما باید به آن مباحث از پایه که پرتکرار و مهم هستند توجه شود. مرور و تکرار در برنامه، دادن زمان کافی به دروس اختصاصی، ( به ویژه در درس  زيست شناسي)، یکنواخت نبودن دروس و نحوه چیدمان آنها در یک روز یا یک هفته، داشتن استراتژی و هدف برای برنامه هر هفته و…از ویژگی  های یک برنامه ریزی درست در این زمان از مسیر کنکورتان  میباشد.

جهت مشاور تحصیلی رایگان میتوانید ازین قسمت اقدام کنید.

3) شیوه مطالعاتی صحیح

در سال کنکورتان شما باید با راهنمایی های مشاورتان شیوه های صحیح مطالعه هر درس را بدانید. و آنها را در برنامه خود پیاده سازی کنید. ‌هر درسی روش خود را برای مطالعه دارد. توجه داشته باشید. که دیگر وقت آزمون و خطا کردن نیست. وشما باید هر چیز را دقیق و به موقع انجام دهید. باید بدانید چه درس هایی را چه موقع ازسال بخوانید، چه زمانی تست آموزشی، تالیفی و یا زمان دار بزنید. چه زمانی مرور و جمع بندی کنید. کی حل دفترچه کنکور سال های قبل  را آغاز کنید.

بنابراین:

  • برنامه ریزی خوب و دقیق داشته باشید.
  • درست مطالعه کنید. دروس هارا بفهمید. و فقط خفظ نکنید.
  • ساعت مطالعه خودتان را افزایش دهید. رتبه های برتر کنکور ساعت مطالعه بالایی دارند. البته در کنار آن از افزایش کیفیت عملکرد خود هم غافل نشوید.
  • تست های زیادی بزنید. و در تحلیل آنها و ریشه یابی ضعف هایتان جدی باشید.

اگر از الان شروع کنم پزشکی قبول میشم؟

4) خستگی ناپذیری

این موردی که برایتان نوشته ام، هیچ عقل و منطقی نمی‌تواند آن را تایید کند. و یا برای آن راهکار بیاورد قوی ترین چیزی که روحیه شما را تقویت کرده. و سبب تاب آوریتان می‌شود. عشق و تعهد شما به ارزوی قلبیتان است. البته اگر حقیقی باشد. بنابراین وجود همین نیرو در قلبتان سبب می‌شود. تا از زمان تفریح خود کم کنید. و درس بخوانید.

برنامه ها و قرار های غیر ضرور خود را لغو کنید. بیشتر تلاش کنید و لذت ببرید از آن و مهم تر از همه در اوج خستگی و ناامیدی؛ درست زمانی که روزها و ساعت ها، کتاب های مقابلتان و حتی آدمی که روبه روی آینه می‌بینید تکراری و کسل کننده می‌شود. همین نیرو شمارا سرپا نگه می‌دارد. و انرژی مضاعفی تقدیمتان می‌کند. تا بتوانید خستگی را نادیده گرفته. و پر قدرت تر از هر روز بسوی هدف خود گام بردارید.

چگونه میتوانیم در دوران کنکور بازدهی مطالعاتی بیشتری داشته باشیم؟

 سخن پایانی

اگر میخواهید رتبه خودرا بهتر کنید. در دانشگاه بهتری درس بخوانید، و عملکردی متفاوت تر و بهتر از همیشه داشته باشید. باید تغیییر کنید. ‌و خود را در چارچوب خاصی قرار دهید. کارهایی را انجام دهید. که تابه حال انجام نمی‌دادید. و این را بدانید که موفقیت مستلزم ایجاد عادت های مفید کوچک و پایبندی به آن هاست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *