ترازم در آزمون های آزمایشی پایین است چکار کنم ؟

راه حل افزایش تراز در آزمون های آزمایشی

راهکار های افزایش تراز

اگر شما هم از آن دسته داوطلبانی باشید. که به دنبال افزایش تراز در آزمون های آزمایشی هستید. و دلیل و راهکار های کلیدی برای افرایش و آن را نمی‌دانید با ما همراه باشید. قبل از هر چیز ابتدا باید دلایل افت تراز شما بررسی شود. تا بر اساس آن بهترین راه حل و استراتژی در برنامه تحصیلی شما پیاده سازی شود. که ما در این مقاله به مهم ترین و رایج ترین دلایل ثابت ماندن تراز دانش آموزان در کنار راه حل های طلایی آنها پرداخته ایم. پس با دقت مطالعه کن.

برای مشاور تحصیلی رایگان فورا اقدام کنید.

راهکار های افزایش تراز 

1: تحلیل نادرست

برخی از دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری به دلایل مختلفی مثل خستگی، تنبلی، یا حتی اضطراب و استرس، ترس از مواجهه شدن با نقاط ضعف و دیدن تعداد زیادی غلط در آزمون های آزمایشی سراغ تحلیل آزمون خود نمی روند. اما دوستان من دقت کنید که موفقیت و افزایش تراز شما در آزمون بعدی در گرو تحلیل درست و دقیق آزمون قبلی شماست. با تحلیل سوال به سوال و خط به خط شما می‌توانید با آگاهی از نقاط ضعف و قوت خود در آزمون بعدی پیشرفت بسیار زیادی داشته باشید. جای هیچگونه ترسی برای شما عزیزان وجود ندارد چرا که ممکن است خطاهای شما به خاطر بی دقتی هی ریز و ساده شما در پاسخگویی به سوالات باشد. برای مثال احتمال دارد. شما از این دسته بی دقتی هارا داشته باشید:

+ ممکن است علت بیشتر نمرات منفیتان در آزمون درست نخواندن صورت سوال ، عدم توجه به قید ها و فعل های مثبت و منفی در درسی مثل زیست شناسی، اشتباهات محاسباتی در حل مسائل، عدم توجه به خواسته سوال ( برای مثال در تیپ سوالات استوکیومتری در درس شیمی خواسته سوال از شما به لیتر است. اما شما در حل مسئله میلی لیتر به دست آورده و تبدیل واحد نکرده اید) شباهت گزینه ها به پاسخ شما، یا حتی اشتباه وارد کردن گزینه صحیح در پاسخنامه باشد. اگر شما از آن دسته دانش آموزانی هستید. که در آزمون های آزمایشی خود بی دقتی های این چنینی دارید. پیشنهاد مجموعه محمد موسوی به شما تمرینات زیر می باشد.

راهکار بی دقتی!

  1. برگه ای برای تحلیل هر  آزمون خود برداشته. و بصورت کوتاه و کلیدی علت بی دقتی های خود را در آن نوشته و حین تست زنی در منزل و شب قبل از آزمونتان آن را خوانده و به ذهن بسپارید.
  2. بصورت کاملا فعال و هشیارانه تست بزنید، یعنی حین تست زدن در خانه و پس از آن در جلسه امتحان خود با مداد و حرکت دست کلمه به کلمه سوال را بررسی کرده. و زیر کلمات مهم صورت سوال مثل قید ها، شمارش ها، اعداد، فعل منفی و  مثبت، و تبدیل واحد ها خط بکشید.
  3. در مطالعه و حل تست وسواس زیادی به خرج ندهید. و به خودتان اطمینان داشته باشید. چراکه بی دقتی شما قابل حل است. فقط باید با تلاش و تمرین آن را بر طرف کنید.
  4. حتما پیش از آزمون برای هر درسی جداگانه هدف گذاری کنید. و برای خود مشخص کنید. که برای مثال از ۵۰ سال زیست شناسی قرار است. به چند سوال با اطمینان پاسخ دهید.
  5. همچنین میتوانید مقاله 7 راهکار طلایی برای کاهش بی دقتی در کنکور را مطالعه کنید.

2: کیفیت و کمیت مطالعه

ممکن است. علت تغییر نکردن تراز شما ساعت کم مطالعه و نداشتن کیفیت آن باشد. ‌که بهتر است. در این زمینه روش های  درست و اصولی  برای مطاله هر درس را فرا بگیرید. برای مثال در درس زیست شناسی توجه و تصویر سازی قوی در مورد شکل ها، نکات ترکیبی در مباحث گیاهی و جانوری، توجه به قید ها  و تعبیرها  و نمودار ها در درس شیمی، گرفتن خروجی فرمول و نوشتن نکات در درس فیزیک و خلاصه برداری از نکات مهم تست ها به شما کمک بسیاری می‌کند.

 

 

انتخاب رشته کنکور تجربی را کاملا جدی بگیرید! زیرا آینده شماست.

2: کیفیت و کمیت مطالعه

 

 

3: حل تست هدفدار

از شما خواهشمندیم در نکاتی که در این قسمت گفته شده است. به خوبی توجه کنید. و با خود رو راست باشید!!! بطور کلی اگر پس از تحلیل آزمون شما متوجه شدید. که ایرادتان  بی دقتی و سایر عوامل نیست. و صرفا اشکال علمی و ضعف یادگیری میباشد. شما باید مجدد آن مبحث را با دقت خوانده و تست هاس تالیفی و صرفا جهت یادگیری حل کنید. پس از آن در این مرحله شما باید تعداد زیادی تست زمان دار و ترکیبی از مبحث  مربوطه بزنید‌. تا به حد تسلط کافی برسید. فراموش نکنید که شما باید خود را در موقعیت روز آزمون قرار بدهید. و همچنین همانطور که گفته شد.  تست زمان دار و با درصد گیری دقیق داشته باشید. تا بتوانید به درصد و تراز مطلوب خود برسید.

بنظرشما، چطوری تمرکزم را حفظ کنم؟

4: برنامه ریزی صحیح

پس از عیب یابی از آزمون خود باید استراتژی دقیق و مناسبی را برای هر درس به طور جداگانه و زیر نظر مشاور خود پیاده سازی کنید. یکی از مهم ترین علت ها برای افت تراز و عدم پیشرفت شما درس خواندن بر اساس علاقه است. بله بر اساس علاقه !!!!اما توجه کنید که شما برای هر درسی بر اساس پایه تحصیلی خود، ضریب آن در کنکور و میزان اهمیت آن باید زمان تعیین شده ای قرار بدهید. بنابراین از مطالعه بر اساس علاقه، بپرهیزید، تحلیل درست آزمون قبل را  فراموش نکنید، به برنامه درسی خود متعهد باشید. و تمامی آن را دقیق و منظم اجرا کنید. تا شاهد پیشرفت و افزایش تراز خود در کمتر از یک ماه باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *