8 اشتباه خطرناک پشت کنکوری ها

اشتباهات پشت کنکوری ها

ممکن است داوطلبان به هر دلیلی نتوانند رتبه قابل قبولی در کنکور کسب کند و پشت کنکور بمانند ما در این مقاله به چند دلیل از آن اشاره کرده ایم.موسسه کنکور پزشکی با تیم مجرب از مشاور های کنکور قصد دارد 8 اشتباه خطرناک پشت کنکوری ها را به شما بگوید

حتماً شما این ضرب المثل” آدم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود” را شنیده اید که به معنی آن این است که؛ انسانی که عاقل است هیچگاه تصمیم اشتباهش را دوباره تکرار نمی کند بلکه از آنها درس می گیرد و به تجارب اش افزوده می شود.

این ضرب المثل بسیار خوبی برای دانش آموزان پشت کنکوری می باشد، وقتی داوطلبی یکبار مسیری را طی کرده و به جواب درست منتهی نشده نباید دوباره آن اشتباه را تکرار کند.
اگر جزوه داوطلبانی بوده‌اید که با برنامه ریزی پیش رفته به آن پایبند بوده اید باید مشکل خود را در جای دیگر بررسی کنید مانند عدم برنامه ریزی درست،استفاده نکردن از برنامه ریزی شخصی‌سازی‌شده، تقلید کورکورانه از رتبه های برتر، نزدن تست کافی،نداشتن مرور، ندادن آزمون و یا تحلیل نکردن ازمون و…

 

اشتباهات پشت کنکوری ها

به بررسی مواردبالا می پردازیم:

برنامه ریزی

داشتن برنامه ریزی درست در سال کنکور یکی از واجبات کنکوری ها می باشد .
تصور کنید به دنبال گنجی در مسیری پر تله در دل تاریکی بدون نور و چراغ قوه می گردید اگرحتی زمان زیادی را صرف این کار کنید قطعاً به گنج نخواهید رسید مسیر کنکور همانند مسیری پر تله و تاریک و بدور از نور است.
برنامه ریزی درست مانند چراغ راه می باشد که در آخر به موفقیت که همان گنج است میرسید.

برنامه جامع توربو قطعا می تواند برنامه ریزی مناسبی برای شما باشد

استفاده نکردن از برنامه شخصی سازی شده

اگر نگاهی به انگشتان دست خود بیاندازید میبینید هیچ کدام از پنج انگشتان آن مانند یکدیگر نیستند درست مثل انسان ها!
هر کدام از ما دارای خصوصیات اخلاقی، فردی، روحی و روانی منحصر به فردی می باشیم که باید آنها را شناسایی کرده و طبق این خصوصیات خود برنامه ریزی کرده و پیش بروید .
اگر چند مصاحبه از رتبه های برتر دیده باشید، متوجه این موضوع خواهیدشد؛ که به عنوان مثال یک نفر می گوید من با ۷ ساعت مطالعه در روز توانستم به این رتبه برسم و نفر دیگری می گوید من با ۱۲ ساعت مطالعه این رتبه را کسب کردم.
پس برنامه ریزی شخصی سازی شده طبق عادات شما یکی از عوامل موثر موفقیت می باشد که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید.

تقلید کورکورانه از رتبه های برتر

بسیاری از داوطلبین کنکور فکر می کند هر مسیری که یک رتبه برتر طی کرده می‌تواند این داوطلب را نیز به رتبه برتر برساند, اما همان گونه که در بالا به آن اشاره کردم مسیر هر فردی مشخص و با بقیه افراد یکی نمی باشد.

نزدن تست کافی

داوطلبانی به من مراجعه کرده و می پرسند
چرا با مطالعه ۱۲ و ۱۳ ساعت در روز به طور پیوسته نتوانستم رتبه خوبی کسب کنم و به رشته مورد علاقه ام برسم؟

اولین سوالی که از آنها می پرسم این است؛
در این ۱۲ ساعت مطالعه در روز چه ساعاتی را به تست اختصاص داده و به چند تست در روز پاسخ میدادین؟

جواب آنها این بود؛ یا در همه این 12ساعت به صورت تشریح مطالعه می کردند و تست در برنامه آنها جایی نداشت یاتعداد تست کافی پاسخ نداده بودند.

بدیهی است برای کسب موفقیت در آزمونی که به صورت تستی است باید تست به اندازه کافی زده باشید.

مرور ناکافی

بعد از درس خواندن عامل مهم دیگری که شما را به موفقیت میرساند مرور و تکرار به موقع است.
برنامه ریزی درست و اصولی است، که بازه های مروری در آن رعایت شده باشد.
قطعاً شما مطلبی که در سالهای گذشته و یا حتی در چند ماه گذشته خوانده اید در حال حاضر آن را به خاطر نمی آورید و فکر نکنید که این فقط مشکل شماست,همه این مشکل را دارند و باید بازه های مروری به موقع باشند.

پس مرور درس ها را جدی بگیرید

اشتباهات پشت کنکوری ها

بازه های مروری شما به چند دسته تقسیم می شود

۱ مرور پس از مطالعه
۲ مرور دروس روز قبل در اغاز روز بعد
۳ مرور آخر هفته
۴ مرور پس از پایان ماه
۵ مرور پس از گذشت سه ماه
داوطلبانی که آزمون می دهند باید توجه داشته باشند که در بازه ۱۴ روزه دو الی سه روز قبل از روز آزمون باید برنامه مرور داشته باشند

ندادن آزمون

کنکور بدهید قبل از اینکه کنکور بدهید.
کنکورهای آزمایشی همانطور که از اسم هایشان پیداست شما را برای کنکور اصلی آماده می کنند، و نباید از تراز و کسب رتبه پایین آن بترسید.
یکی از عوامل موفقیت در کنکور دادن آزمون به مقدار کافی و مدیریت آن می باشد.
اگر می خواهید در کنکور سراسری رتبه قابل قبولی را کسب کنید باید به این نکته توجه ویژه ای داشته باشیدو به دلیل اینکه زمان کنکور در شرایط استرس زا کم می باشد باید بتوانید آن را مدیریت کنید و این مدیریت فقط با آزمون دادن در شرایط مشابه کنکور به دست می آید.

تحلیل نکردن آزمون

فردی که آزمون میدهد ولی آن را تحلیل نمی کند با فردی که آزمون نمی دهد تفاوتی ندارد .
هدف از دادن آزمون کسب ایراد و اشکال های خود در نحوه مطالعه، ایرادات درسی، بی دقتی ها و… می باشد.
اگر آزمون زده شده تحلیل نشود این اشکالات به روز کنکور موکول شده و سبب نگرفتن نتیجه درست می شود؛ پس بعد از دادن آزمون، تحلیل آن را بسیار جدی گرفته و از آن غافل نشوید تابا افرادی که از آزمون دادن میترسند و یا به هر دلیل دیگری آزمون نمیدهند اختلاف داشته باشید.

مواردی که گفته شد تنها چند مورد از عوامل عدم کسب موفقیت در کنکور می باشد که پشت کنکوری ها چون نتیجه دلخواه شان را کسب نکرده اند باید توجه ویژه‌ای به این موارد داشته باشند و این اشتباهات را تکرار نکنند.

2 دیدگاه دربارهٔ «8 اشتباه خطرناک پشت کنکوری ها»

  1. احمد

    سلام من کنکور امسال سال دومم بود ومتاسفانه دوباره ۵۰ هزار شدم درصورتی که آزمون های گزینه ۲ رتبه ام بین ۳۰۰تا۴۰۰بود نمیدونم چکار کنم افسردگی گرفتم

    1. پوریا

      حرف مفت می زنه انگیزتونو حفظ کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *